vatreno su navijali za noleta

Jedno drugom su iz korena promenili život: Jelena Janković prvi put u javnosti sa suprugom! (FOTO)

1

Nekadašnja teniserka i njen suprug nedavno su proslavili prvi rođendan ćerkice Une, a par preferira da se drži daleko od medija

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najboljih teniserki njene ere i nekadašnji svetski broj jedan Jelena Janković proteklih godina ne pojavljuje se često u medijima.


Otkako se povukla iz sporta, Jelena živi mirnim porodičnim životom i uživa u braku s lekarom Brankom Baraćem, s kojim je pre više od godinu dana dobila ćerku Unu.


Teniserka od početka romanse s uglednim eogradskim doktorom odbija da priča o njihovoj privatnosti, a nisu se zajedno pojavljivali ni na gradskim dešavanjima, ali ovog puta nisu uspeli da se sakriju od medija.

 

Naime, Jelena i Branko uživo su gledali finale Vimbldona i podržavali Jeleninog kolegu Novaka Đokovića na njegovom putu ka sedmoj tituli na ovom turniru.

 

1 / 4 Foto: Printscreen, RTS


Kako se pisalo, par se upoznao u junu 2020. godine, tokom teniskog turnira koji je održan u Beogradu. Navodno su se odmah javile simpatije, a ubrzo i velika ljubav.


Naša sportistkinja je, inače, proteklhi dana na Vimbldonu nastupila na turniru legendi, gde je nastupila u dublu sa svojom nedakašnjom velikom rivalkom Agnješkom Radvanskom iz Poljske.


Super je osećaj ponovo biti ovde, ovaj turnir ima veliku tradiciju i dosta toga se i promenilo od kada sam bila poslednji put ovde pre pet godina. Mnogo je lepše sada; imamo sad i vozić da odemo do terena za trening, promenili su i svlačionicu... Srećna sam što sam ovde i što imam priliku da igram sa Radvanjskom. Daću sve od sebe na terenu, trudiću se da se dobro zabavim i ako možemo – nastojaćemo da pobedimo. Nisam baš u treningu, jurim za svojom devojčicom – pa ako je to trening - onda dobro — istakla je Jelena u razgovoru za medije.
 

1 / 6 Foto: Ana Paunković

 

 

makonda-tracker