iskrena

Jelena Janković prvi put otvoreno o ćerkici Uni i suprugu Branku: "Briga o detetu je uvek tu"

0

Naša poznata teniserka bodrila je Novaka na Vimbldonu, a društvo joj je pravio suprug

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od naših najpoznatijih teniserki, Jelena Janković svim srcem je bila uz Novaka kada se borio za prvo mesto velikog teniskog turnira Vimbldon.

 

Iako su već dugo zajedno, Jelenu retko viđamo u javnosti sa suprugom, ali ovog puta je bilo drugačije.

 

 

Jelena i njen suprug Branko Barać svim srcem su bodrili Noleta. Nakon osvojene titule usledile su čestitke, a Jelena je bila ponosna na svog kolegu i sugrađanina.

 

Jelena i Branko su roditelji devojčice Une, a evo šta je teniserka rekla o izazovima sa kojima se susreće od kad se ostvarila u ulozi majke: 

 

- Drago mi je što sam mogla da dođem u London sa porodicom, ovog puta je potpuno drugačije iskustvo. Sad nemam puno vremena za gledanje tenisa i novih stvari zbog obaveza oko deteta - rekla je Jelena Janković.

 

Jelena Janković, Branko Barać, Vimbldon
foto: Printscreen, RTS

 

Ona se osvrnula i na to s čim se sve susreće od kada je dete stiglo u njihov dom:

 

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze neke, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu - dodala je Jankovićeva.

 

- Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - zaključila je sa osmehom na licu nekadašnja prva teniserka planete za "Sport Klub".

 

 

 

makonda-tracker