(foto)

Jelena Janković posle dužeg vremena u javnosti: Evo kako nekadašnja teniserka izgleda sada kada je SREĆNA MAMA

0

Nekadašnji prvi reket sveta ne viđamo često u javnosti, zato je ovo izuzetno retka prilika.

 

Jelena Janković
Jelena Jankovićfoto: Jelena Janković Instagram

Teniserka Jelena Janković je svoj privatni život uvek ljubomorno čuvala od medija, tako da nikad nije bilo mnogo informacija na ovu temu. Zna se da je dugo bila u vezi sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem.

 

Nakon raskida nekoliko godina nismo znali ništa o njenom privatnom životu, sve dok se nije pojavila informacija da je sa jednim našim poznatim doktorom Brankom Baraćem.

 

- Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatima, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju - izjavila je Jelena svojevremeno.

 

Ipak, sada nije tajna da Branko i Jelena uživaju u ljubavi, pošto su više puta viđeni zajedno, kako u Beogradu, tako i dok su bodrili Noleta na Vimbldonu. U međuvremenu se kao kruna njihove ljubavi rodila i ćerkica Una.

 

- Drago mi je što sam mogla da dođem u London sa porodicom, ovog puta je potpuno drugačije iskustvo. Sad nemam puno vremena za gledanje tenisa i novih stvari zbog obaveza oko deteta - rekla je tada Jelena Janković.

 

Od kako je postala majka, Jelena priznaje da joj se život u potpunosti promenio. Kako kaže, više njene obaveze nisu na prvom mestu.

 

Una i Jelena
Una i Jelenafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto - rekla je teniserka jednom prilikom.

 

Jelena je prošle godina imala i jedan pokušaj da se vrati na teren i to joj uspelo, ali baš na kratko. Naša tenisrka je nastupila na jednom turniru u Luksemburgu, međutim nije se dugo zadržala na terenu, pošto je u prvom setu predala meč.

 

 

A sada smo imali prilke da prvi put vidimo privatno u javnosti posle duže vremena, pošto je Jelena, kao nekadašnja prva igračica sveta, imala čast da mladim sportistima dodeljuje nagrade i priznanja. To više nego obradovalo mlade nade, što je jedna mlada sportistkinja potvrdila svojim komentarom uz ovu sliku.

 

 

makonda-tracker