(foto)

LUKSUZNO, prostrano i kao IZ MAŠTE: Jelena Janković živela je u najlepšim vilama, a svaka od njih OSTAVLJA BEZ DAHA

0

Kako izgleda dom Jelene Janković?

jelena janković ne deli svoju privatnost, ali imamo priliku da zavirimo u njeno carstvo
jelena janković ne deli svoju privatnost, ali imamo priliku da zavirimo u njeno carstvofoto: Instagram / jjelicious

Nekadašnja teniserka i velika nada belog sporta Jelena Janković odavno se povukla iz sveta tenisa, ali i dalje uživa veliku popularnost zbog svetskog uspeha koji je postigla.

 

Mada se u javnosti pojavljuje jako retko, poznato je da je pre nekoliko godina Jelena upoznala čoveka svog života, doktora Branka Baraća, s kojim je 2021. godine dobila ćerkicu kojoj nikada nije javno otkrila ime, ali koja je postala centar njenog sveta.

 

Iako svetski poznata, Jelena je veoma uspešna u skrivanju svoje intime i privatnog života, pa se o njenoj ćerkici i suprugu ne zna mnogo. Mada njihova ljubavna priča traje nekoliko godina, Jelena gotovo ništa nije otkrila o svom subotu.

 

Međutim, kako su pisali mediji, Jelena ima više nekretnina u Beogradu i van Beograda, a sa svojoj porodicom boravi u pravoj oazi luksuza. Navodi se da se u vlasništvu teniserke nalazila kuća u San Dijegu, u Americi, i imanje na Fruškoj Gori, koje je Jelena kupila zajedno sa suprugom neposredno pred dolazak naslednice na svet, preneo je "Kurir" svojevremeno.

 

jelena janković pažljivo je uređivala svoj dom
jelena janković pažljivo je uređivala svoj domfoto: Instagram / jjelicious

Na društvenim mrežama smo mogli da vidimo kako izgleda unutrašnjost njenih prelepih domova...

 

Ovako izgleda deo njenog doma u San Dijegu:

 

kupatilo jelene janković u san dijegu
kupatilo jelene janković u san dijegufoto: Instagram Printscreen / jjelicious

S obzirom da Jelena ne želi da svoje privatne stvari deli sa javnošću mogli smo samo sa fotografija na društvenim mrežama vidimo kako izgleda unutrašnjost stana u kojem oni žive.

 

Kao što se sa fotografija može videti, sve je luksuzno i moderno uređeno, pažljivo i do najsitnijih detalja.

 

prelep dom jelene janković
prelep dom jelene jankovićfoto: Instagram / jjelicious

Od kristalnog lustera, do stilskih skupocenih stolica, sve ukazuje na to da je s ljubavlju uređivala svoj dom i vodila računa i do najmanjih sitnica. 

 

svaka sitnica u domu jelene janković je pažljivo birana
svaka sitnica u domu jelene janković je pažljivo biranafoto: Instagram / jjelicious

Kako su mediji pisali, upoznavanje Jelene i Branka i ceo početak njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski. Nakon Adrija tur turnira u organizaciji Novaka Đokovića, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, nakon čega je potražila lekarsku pomoć.

 

Tada je upoznala doktora Baraća, u organizaciji, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao, a danas imaju dete.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker