nastavlja dalje

Nema vremena za tugovanje: Zbog novih vesti o princu Hariju i Megan Britanci pozivaju medije – "NE PIŠETE VIŠE O NJIMA"

0

Nakon samo 24 sata u rodnoj zemlji i kratkog susreta sa ocem Čarlsom, princ Hari vratio se u Ameriku, svom uobičajenom životnom stilu

Megan Markl i princ Hari na nedavnoj filmskoj premijeri na Jamajci
Megan Markl i princ Hari na nedavnoj filmskoj premijeri na Jamajcifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je Bakingemska palata saopštila da kralj Čarls III boluje od raka, oči britanske javnosti ponovo su uperene u kraljevsku porodicu, čiji se članovi se već nekoliko nedelja suočava sa ozbiljnim zdravstvenim problemima.


Čarlsu III je karcinom otkriven tokom operacije uvećane prostate, malo pre toga je operisana princeza od Velsa Kejt Midlton, a vojvotkinji od Jorka Sari Ferguson je, samo što je izlečila rak dojke, otkriven tumor kože.


Princ Hari, koji već godinama živi u Americi, nakon što je sa suprugom Megan napustio kraljevsku porodicu i položaje viših članova "Firme", pre nekoliko dana je boravio u Engleskoj 24 sata i posetio oca. Imao je susret s njim, koji je trajao oko 45 minuta, a po povratku u SAD vratio se uobičajenom načinu života.

Kako sada prenosi Daily Mail piše Fox News-a, princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, prisustvovaće Superboulu ovog vikenda u Las Vegasu.

 

Princ Hari i Megan Markl prisustvovaće Superboulu u Las Vegasu
Princ Hari i Megan Markl prisustvovaće Superboulu u Las Vegasufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije poznato više detalja, a mediji povezuju ovu vest s time što je Hari odmah po povratku iz Britanije prisustvovao dodeli nagrada NFL Honors, kada je uručio nagradu Muškarac godine Volteru Pejtonu.


Čitaoci britanskog portala, tradicionalno protivnici Saseksovih, ogorčeni su zbog Harijevog holivudskog života i planova za provod dok se njegova porodica bori za život, pa su komentari na ovu vest mahom negativni.

 

Ono što je zajedničko većini reakcija jeste poziv Daily Mail-u da prestane da izveštava o Hariju i Megan.

 

Princ Hari i Megan Markl vraćaju se svojim uobičajenim aktivnostima
Princ Hari i Megan Markl vraćaju se svojim uobičajenim aktivnostima foto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

"Prestanite da pišete o njima, više nikoga ne zanimaju", "Poštedite nas njihovog nepodnošljivog prisustva", "Zašto bi nas to interesovalo?", neke su od reakcija. Drugi se pitaju kako to tačno vojvoda i vojvotkinja od Saseksa teže očuvanju privatnosti kada se stalno kreću po događajima koji se odvijaju pred kamera, neki rade li išta s decom, treći sumnjaju da je Harijeva motivacija za hitan odlazak u Englesku pažnja medija...

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Znate li da je Kejt Midlton nosila dve venčanice?

 

makonda-tracker