britanska kraljevska porodica

Da li je sad totalno prekardašio? Princ Hari se video sa bolesnim ocem, pa se vratio u SAD i odmah mu zabio PRST U OKO

0

Princ Hari je opet svojim potezom isprovocirao i iznervirao Britance... 

Princ Hari se vratio u SAD nakon susreta sa kraljem Čarlsom i odmah je uradio nešto što nije baš po volji Britancima
Princ Hari se vratio u SAD nakon susreta sa kraljem Čarlsom i odmah je uradio nešto što nije baš po volji Britancima foto: EPA / PHILIPPE HUGUEN / POOL

Princ Hari je, nakon što je otkriveno da njegov otac kralj Čarls boluje od karcinoma, ekspresno došao u London da ga poseti. 

 

Nakon susreta sa sinom, kralj Čarls je doneo jednu neočekivanu odluku, dok su princa Harija tamošnji mediji proglasili za beskućnika. 

 

Ubrzo nakon svega toga, tačnije posle samo 24 sata, Hari se vratio u Kaliforniju, gde živi sa svojom suprugom Megan Markl. 

 

Čim je stigao u SAD, Hari je odmah šokirao sve, a pogotovo one koji su navijali za pomirenje unutar britanske kraljevske porodice. 

 

Princ Hari je posle susreta sa ocem i povratka u SAD bio veoma dobro raspoložen
Princ Hari je posle susreta sa ocem i povratka u SAD bio veoma dobro raspoložen foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Hari se pojavio na dodeli NFL nagrada u Las Vegasu u Nevadi. Međutim, ono što je nekima smetalo je to što je princ Hari došao vidno dobro raspoložen i nasmejan. 
 

To su neki protumačili kao da mu nije stalo do oca i da ne brine za njegovo zdravlje, pogotovo što se neposredno pre dolaska u Las Vegas vratio iz Londona, gde je imao sastanak sa Čarlsom.

Tom prilikom Hari je i održao govor, ali u njemu ni jednu jedinu reč nije posvetio ocu niti je uopšte pominjao porodicu.

 

Osim toga što je došao sa osmehom, Hari je za vreme govora napravio i par šala.

 

Oni koji su navijali za pomirenje unutar britanske kraljevske porodice su sada prilično skeptični po tom pitanju, a uz to i kivni na Harija zbog ovakvog bezobzirnog stava.

Glossy redakcija 

makonda-tracker