otvoreno

"TAJ DAN KAD SAM DOBILA DIJAGNOZU..." Jelena Rozga podelila detalje svoje zdravstvene borbe

0

Jelena Rozga (43) otkrila je neke nepoznate stvari o svom privatnom životu, između ostalog i da joj je dijagnostikovan ozbiljan srčani poremećaj...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

"Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina mi je bila izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti", prisetila se Rozga ti dodala da i štitnu žlezdu već godinama drži pod kontrolom pomoću lekova.

 

Probleme sa srcem otkrila je u januaru 2018. godine, kada joj se dogodio iznenadni napad.

 

"Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom. Najvažnije je da se što manje uzrujavam, i to ne samo zbog srca nego i zbog štitne", rekla je pevačica.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Naime, pre 15 godina otkrila je da ima i probleme sa štitnom, zbog čega je, uz sve ostale simptome, sklona promenama raspoloženja.

 

"Najgore je zapravo mojim prijateljima jer menjam raspoloženja. Kad sam nervozna, uvek im kažem: 'To je moja štitna.' Kad sam u prevelikom stresu, ona potpuno poludi. Najgore mi je kad se dogodi dan kad imam snimanje, a ja sam potpuno natečena. Ne prepoznajem svoje ruke. Dobro, to je najmanje bitno jer ruke uvek možeš sakriti, ali kapci, oči, usta... Znam biti potpuno neprepoznatljiva", rekla je Jelena.

 

 

makonda-tracker