novi detalji

Kejt Midlton izašla iz Vindzora prvi put posle operacije! Princ Vilijam ima važan zadatak dok se princeza oporavlja

0

Princeza od Velsa nedavno je operisana, a od tada kruži mnogo misterija u vezi s njenim stanjem

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga prestolonaslednika princa Vilijama, napustila je zamak Vindzor prvi put nakon operacije abdomena koju je imala u januaru, javlja People.


Američki portal piše da će princeza ubuduće provoditi vreme sa svojom porodicom u rezidenciji Anmer hol, na imanju Sandringem u Norfolku.

 

Njihovo troje dece – princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Lui (5) – pridružiće se roditeljima u ovoj seoskoj kući tokom školskog raspusta.

Radovala se promeni okruženja i moći će da se opusti u Norfolku dok su deca s Vilijamom – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

 

Zdravstveni problemi Kejt Midlton


Kensingtonska palata sve je iznenadila 17. januara saopštenjem da je Kejt Midlton podvrnuta uspešnoj i planiranoj operaciji u predelu abdomena i da će ostati u bolnici 10-14 dana, kao i da se svojim redovnim kraljevskim dužnostima vraća tek od Uskrsa.

 

Princeza od Velsa Kejt Midlton
Princeza od Velsa Kejt Midltonfoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je operacija navodno planirana, niko nije slutio da princeza od Velsa ima zdravstvene probleme, pa su tako i najbliži članovi porodice i savetnici bili neupućeni.

 

Palata je potom 29. januara saopštila da je Midltonova puštena iz bolnice i da dobro napreduje u oporavku, a mediji su javili da se odmara u zamku Vindzor.


Napustila je bolnicu u isto vreme kada je njen svekar kralj Čarls III hospitalizovan radi operacije uvećane prostate, na kojoj mu je otkriven rak.

 

Princeza od Velsa Ketrin spada u najbolje odevene žene planete, a u galeriji pogledajte neke od njenih modnih kombinacija.

1 / 10 Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Fotografije Kejt Midlton iz detinjstva i rane mladosti

 

makonda-tracker