kao iz bajke

Pričalo se da je PRVA KOMŠINICA – njegova LJUBAVNICA: Pogledajte kako izgleda TAJNI DOM princa Vilijama i Kejt Midlton

0

Posebno im je značajna, jer su je dobili kao svadbeni poklon od kraljice 

Omiljena kuća princa Vilijama i Kejt Midlton
Omiljena kuća princa Vilijama i Kejt Midlton foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Matična baza Kejt Midlton i princa Vilijama je u Kensingtonskoj palati u Londonu, ali njih dvoje sa decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Lujom provode dosta vremena na svom imanju u Sandringemu, u Anmer holu. 

 

Smešten oko 170 milja severno od Londona u Norfolku, njihov drugi dom - poklon kraljice Elizabete za venčanje kraljevskog para koje se dogodilo 2011.godine i mesto gde petočlana porodica pobegne tokom školskih raspusta, vikenda i praznika.

 

Pre nekoliko godina mogle su da se pročitaju glasine da princ Vilijam vara svoju suprugu Kejt Midlton i to sa njenom bliskom prijateljicom Roze Hanburi, kao i da ona živi baš u ovoj omiljenoj kući kraljevskog para. 

 

 

Tada je svet brujao o ovoj ženi, a mnogi su pisali i da je ona bila veoma bliska prijateljica Kejt Midlton. Njih dve je spojila ljubav prema humanitarnom radu, a potom su se i sprijateljile. Međutim, kada su došle priče do Kejt, odlučila je da svoju dobru "drugaricu" izabaci iz svog društvenog kruga. 

 

Međutim, Vilijam je imao ulogu velikog mirotvorica. A kao izgovor mu je poslužilo to što njih dve imaju mnogo zajedničkih prijatelja.

 

U toj čuvenoj kući kraljevski par je proveo period izolacije tokom većeg dela pandemije. Kejt je rekla da su njeni omiljeni trenuci sa porodicom "napolju na selu dok su svi prljavi" — a Anmer hol je savršeno mesto za ovu vrstu zabave.

 

Tokom pauza u školovanju kod kuće, roditelji podstiču Džordž i Šarlot da provode vreme na otvorenom. Kejt je takođe rekla da princ Luj voli da miriše cveće i uživa da je napolju.

 

Seoski dom, za koji se Kejt kaže da se oseća kao kod kuće, takođe je služio kao omiljeno mesto za fotografisanje. Pored porodičnog portreta sa božićne čestitke za 2018., princeza Šarlot i princ Luj su imali svoje godišnje rođendanske fotografije koje je snimila mama Kejt u Anmer holu.

 

 

- Ovaj deo Norfolka je veoma tih i miran. To je savršeno mesto za podizanje porodice - rekla je za People vlasnica lokalnog pansiona Mari Terezi Vajni.

 

Kada su Kejt i Vilijam nasledili kuću sa 10 spavaćih soba, vojvotkinja od Kembridža odlučila je da preuzme unutrašnje uređenje.

 

- Umesto da angažuje kraljevskog dizajnera enterijera, ona želi da ga opremi u svom stilu, jer želi da ovo bude njena sopstvena porodična kuća - rekao je Sajmon Najt, vlasnik Knights Oriental Rugs u Henliju na Temzi, za People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idk (@the_cambies)

 

- Tražila je stvari za spavaće sobe, pa je želela mekše pastelne nijanse, a ne jake boje - dodao je.

 

Pored značajnog renoviranja par je dodao sunčanu baštensku sobu na jednoj strani kuće sa popločanim dvorištem prekrivenim pergolom za dodatnu privatnost i zaštitu od lošeg britanskog vremena.

 

Da bi se dodatno povećala privatnost porodice, posađeno je dodatno drveće, a prilaz je preusmeren tako da je javni ulaz u blizini crkve Svete Marije pretvoren u privatni ulaz kome mogu da pristupe samo vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

 

 

Takođe su nadogradili i teniski teren u Anmer holu. Ogromna džordžijanska vila takođe ima otvoreni bazen i okružena je hektarima parka što ga čini idealnim za podizanje dece daleko od vreve u Kensingtonskoj palati u srcu Londona.

 

- To je kao fensi seoska kuća. Nije grandiozno. Ali je sjajno, prijateljsko porodično okruženje - rekao je izvor za strane medije. 

 

U kraljevskoj porodici, kao i u drugim porodicama sa dosta dece uvek su prisutni neki nestašluci. Kako se Kejt borila s malenim Lujom na jednom važnom kraljevskom događaju pogledajte u bonus videu u nastavku:

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker