teško poniženje

Smrvio joj je srce i snove pred svima: Princ Vilijam je s Kejt Midlton raskinuo na veoma NEDŽENTLMENSKI NAČIN

0

Kad se najmanje nadala, Kejt Midlton je, dok je bila na poslu, saznala da njen dečko ipak ne vidi sebe pored nje u budućnosti

Kejt MIdlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine
Kejt MIdlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godinefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ljubav princa Vilijama i Kejt Midlton počela još tokom studentskih dana i traje duže od dve decenije.


Poznato je da su se sadašnji princ i princeza od Velsa upoznali na Univerzitetu Sent Endruz i da su najpre bili prijatelji, a potom je jedna Kejtina šetnja pistom promenila sve.


Ona je, naime, na dobrotvornoj modnoj reviji prošetala u poluprovidnoj haljini, na šta je princ Vilijam navodno prijatelju Fergusu Bojdu rekao:


Vau, Ferguse, Kejt je zgodna!

Usledila je dugogodišnja veza, romantično kraljevsko venčanje 2011. godine i troje dece: princ Džordž, princeza Šarlot i maleni princ Lui.


Međutim, mnogi ne znaju da se par rastao na neko vreme.

 

Kejt MIdlton i princ Vilijam zajedno imaju troje dece
Kejt MIdlton i princ Vilijam zajedno imaju troje decefoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Raskid Kejt Midlton i princa Vilijama 2007.


Britanija i svet uveliko su 2004. bili upoznati s tim ko ljubi najpoželjnijeg mladog princa, sina sadašnjeg kralja Čarlsa III i pokojne princeze Dajane, pa se željno iščekivalo saopštenje o veridbi. Međutim, u tabloidima se 2007. pojavila vest o – raskidu.


Pisalo se da su Vilijam i Kejt otvoreno razgovarali za Uskrs, a navodno se princ požalio što zbog svog oficirskog života ne može da uživa u mladosti i slobodi.

 

Znao je da su pred njim brojne kraljevske obaveze i želeo da koristi svaki slobodan trenutak za provod, dok je Kejt navodno rekla joj je potrebno uveravanje da ima budućnost s njim nakon njegovog duženja s brojnim poznatim devojkama, uključujući Aleksandru Knečbul, Tes Šepard, Lisu Agar, Anu Fereiru...

 

Kejt Midlton u prvim godinama veze s princem Vilijamom
Kejt Midlton u prvim godinama veze s princem Vilijamomfoto: SL/ICE / Capital pictures / Profimedia

Razgovor je okončan uz nadu da će stvari biti razrešene, samo da bi nekoliko dana kasnije on raskinuo telefonom.

 

Kako je princ Vilijam ostavio Kejt Midlton pre braka?


Kako je svojevremeno pisao Mirror, princ Vilijam pozvao je Kejt dok je bila na poslu. Ona je izašla na parking, što su svi primetili kao vrlo neobično jer je inače telefonirala u radnom prostoru.

Izašla je napolje iz straha da će neko čuti razgovor – rekao je svojeremeno za pomenuti portal neimenovani vojvotkinjin bivši kolega i dodao da su svi primetili da se nešto dešava.

 

Kejt MIdlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godine
Kejt MIdlton i princ Vilijam u braku su od 2011. godinefoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt je sve vreme šetala i izgledala uzrujano, kao da vodi raspravu. Ali nije plakala. Pročulo se da je to Vilijam i da imaju neke probleme. Sada je jasno o čemu se radilo – prisetio se on. – Kad se vratila u kancelariju, nije rekla ništa, a potom je nestala i nije se vraćala tog dana. Nismo tada previše razmišljali o tome. Ali kada sada razmišljam o tome, definitivno je to bila svađa između dečka i devojke.


Raskid je navodno trajao najmanje 10 nedelja, a mnoge devojke sa snovima da postanu princeze otvoreno su pokazivale interesovanje za Vilijama. Međutim, on je, tvrdili su britanski mediji, sve odbijao i ubrzo shvatio da mu nedostaju Kejt i njena porodica, nakon čega su se pomirili.


Verili su se tri godine kasnije, u vreme kada je štampa uveliko zvala Kejt Waity Katy, ismevajući to što ona godinama strpljivo čeka verenički prsten.

 

Kejt MIdlton i princ Vilijam na svom venčanju 2011.
Kejt MIdlton i princ Vilijam na svom venčanju 2011.foto: Kay Nietfeld / DPA / Profimedia

Usledilo je venčanje u Vestminsterskoj opatiji naredne godine, a potom je par zasnovao porodicu. Princ Džordž, prvo dete kraljevskog para, rođen je u julu 2013, a potom je 2015. godine stigla princeza Šarlot, nakon koje je 2018. rođen princ Luj.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker