IZDRŽALI SU

Zašto Kejt Midlton nije dozvolila DECI da je posete u bolnici? Dve nedelje su bili razdvojeni, a ovo je RAZLOG

0

Uprkos tome što su joj nedostali uspela je da istraje u svojoj odluci da ne dolaze u bolnicu 

KEJT NIJE ŽELELA DA DECA DOLAZE U POSETU U BOLNICI
KEJT NIJE ŽELELA DA DECA DOLAZE U POSETU U BOLNICI foto: EPA-EFE/AARON CHOWN / POOL

U saopštenju o operaciji iz Kensingtonske palate izražena je želja princeze od Velsa da "održi što je moguće više normalnosti za svoju decu", ali je mnoge izneandila činjenica da nije dozvolila mališanima da je posete u bolnici. 

 

Kejt Midlton je donela odluku da je njeno troje dece, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, ne posećuju u bolnici dok se oporavljala od abdominalne operacije.

 

Jedini koji je mogao da dođe i obiđe Kejt je bio njen suprug princ Vilijam koji je odlazio gotovo svakog dana tokom njenog 13-dnevnog boravka na privatnoj londonskoj klinici nakon operacije 16. januara.

 

 

- Mislim da nije htela da od toga napravi nešto više nego što je to već bilo. Oni će se okupljati na svoj način i brinuće o njoj - ekskluzivno za magazin People kaže kraljevski biograf Ingrid Sjuard.

 

Umesto toga, Kejt je ostala povezana sa svojom decom preko FaceTime-a, što ona i Vilijam redovno rade kada su daleko od dece na kraljevskim turnejama.

 

Deci generalno nije dozvoljeno da posećuju Londonsku kliniku bez dozvole bolnice zbog bezbednosti pacijenata i da bi se sprečile infekcije.

 

Po tihom povratku u Adelajd Koridž, porodičnu privatnu rezidenciju u blizini zamka Vindzor nakon što je otpuštena iz bolnice u ponedeljak, princeza Kejt se ponovo sastala sa svoje troje dece, princom Džordžom (10), princezom Šarlot (8) i princom Luisom (5).

 

KEJT MIDLTON NIJE DOZVOLILA DECI DA JE POSEĆUJU U BOLNICI
KEJT MIDLTON NIJE DOZVOLILA DECI DA JE POSEĆUJU U BOLNICI foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

 

- Siguran sam da je potpuno iscrpljena, ali će se dobro oporaviti - kaže Sjuard o 42-godišnjoj princezi od Velsa.

 

Kensingtonska palata kaže da princeza Kejt „dobro napreduje“, dodajući da su ona i princ Vilijam zahvalni njenom medicinskom timu, „posebno posvećenom medicinskom osoblju“.

 

Palata nije otkrila detalje o prirodi stanja princeze Kejt, ali je poznato da nije kancerozno.

 

Dok princeza od Velsa kreće na svoj produženi oporavak, ne očekuje se da će nastaviti sa javnim dužnostima barem do Uskrsa i da će se osloniti na svoje roditelje, Kerol i Majkla Midltona, svoju sestru Pipu Midlton i dečju dugogodišnju dadilju Mariju Terezu Turion Boralo za podršku.

 

KEJT JE PONOVO SA SVOJOM DECOM
KEJT JE PONOVO SA SVOJOM DECOM foto: Jonathan Brady/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Usko povezan porodični krug spreman je da joj pruži negu i pomoć neophodnu za njeno izlečenje, a princ Vilijam predvodi tu akciju. Princ od Velsa, 41, ispraznio je svoj kalendar da bude uz svoju ženu i izdržava njihovu porodicu za to vreme.

 

Princ Vilijam brine o deci zajedno sa Boralom, pomažući oko odlaska i dolaska u školu. Bliski porodični prijatelj kaže da princ i princeza od Velsa nemaju „veliko privatno osoblje“ i „kao rezultat toga, Vilijam je zaista opušten“.

 

Bonus video:

Kraljica Elizabeta i princeza Dajana 

 

makonda-tracker