simpatično

Znate li šta Kejt Midlton uvek nosi u torbi? Jedan pogled joj je dovoljan da se oseti radosnije

0

Pre nekoliko godina, supruga princa Vilijama je na simpatičan način otkrila šta se krije u njenim luksuznim tašnicama

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Kejt Midlton, princeza od Velsa, trenutno se oporavlja od operacije u društvu supruga princa Vilijama i njihovo troje dece.


Jedna od omiljenih članica britanske kraljevske porodice bila je veoma misteriozna po pitanju svog zdravstvenog stanja, pa je tako Kensingtonska palata objavila vest o njenoj operaciji tek nakon što je sve bilo gotovo, a još uvek nije poznato koji je tačno problem princeza imala.


Za razliku od nje, kralj Čarls III ranije je saopštio da će operisati uvećanu prostatu, a Kejt Midlton obično nije bila toliko tajnovita.

Uprkos poštovanju pravila o čuvanju privatnosti, kom je Kejt Midlton uvek odana, ona je u nekoliko prilika otkrila simpatične detalje o svakodnevici svoje porodice, odrastanju dece, njihovim navikama iza zatvorenih vrata, omiljenim jelima itd.

 

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jednom prilikom je, netipično za jednu britansku princezu, čak otkrila šta nosi u tašnici.

 

Šta Kejt Midlton nosi u torbi?


Tokom posete Osnovnoj školi "Lavender" tolkom obeležavanja Nedelje dečijeg mentalnog zdravlja 2019. godine, Kejt Midlton je sa učenicima pričala o tome šta je to što čini da se osećaju bolje. Njen "čarobni štapić" za instant raspoloženje je, ispostavilo se – fotografija njene porodice, koju princeza od Velsa uvek nosi sa sobom!

Ona je tada iz torbice izvadila božićnu čestitku koju je 2018. snimila sa suprugom Vilijamom, ćerkom Šarlot i sinovima Džordžom i Luijem.

 

Portret je nastao na njihovom imanju Anmer hol u Norfolku, a to je bila prva porodična čestitka s malenim Luijem, koji je te godine došao na svet.

 

Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt midlton s decom 2018.
Božićna čestitka princa Vilijama i Kejt midlton s decom 2018.foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Ovo je fotografija moje porodice – rekla je Kejt mališanima. – Ovo su moja deca, a ovo je moj muž.


– Moja porodica me usrećuje. Volimo da se igramo napolju zajedno, da provodimo mnogo vremena kao porodica, a to mi pruža sreću – objasnila je princeza.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker