preslatka devojčica

Gotovo da nema razlike! STARA fotografija Kejt Midlton iz 1983. pokazala je koje dete je njena MALENA KOPIJA

0

Kejt Midlton ima troje dece, a pogled na njenu staru fotografiju otkriva koje dete najviše liči na nju.

Na Instagramu se pojavila stara fotografija Kejt Midlton s početka osamdesetih godina
Na Instagramu se pojavila stara fotografija Kejt Midlton s početka osamdesetih godinafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, budućeg kralja, danas je žena za koju retko ko nije čuo. Uvek perfektno stilizovana i odmerena, princeza je pravi stub kraljevske porodice i mama troje dece, Džordža, Šarlot i najmlađeg Luija.

 

I dok svakodnevno imamo priliku da vidimo najnovije Kejtine fotografije s raznih događaja, svečanosti i prijema, malo ko zna kako je ona izgledala kao dete. Međutim, fanovi britanske kraljevske porodice bili su oduševljeni kada su dobili priliku da vide kako je Kejt izgledala kao devojčica, odnosno, 1983. godine.

 

Ovih dana je na profilu princa i princeze od Velsa na Instagramu objavljena fotografija iz detinjstva, na kojoj slavi Božić s porodicom, a tada je imala svega 2 godine.

 

Kao devojčica, princeza je nosila haljinicu s kragnicom i prugicama i tamnoplavikardigan, a fotografisana je nekoliko nedelja pre svog drugog rođendana.

 

 

Delimo praznične uspomene ovog Božića — piše u opisu fotografije, između ostalog.

 

Inače, najzanimljivije je to što ova fotografija zapravo pokazuje koje dete najviše liči na Kejt! Reč je o njenom najmlađem sinu Luiju, a očigledno je da je prava malena mamina kopija — barem što se izgleda tiče, s obzirom na to koliko je nestašan — dok, recimo, za princezu Šarlot govore da liči na baku Dajanu, ali i prabaku Elizabetu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Trik Kejt Midlton za fotkanje

makonda-tracker