teorije zavere

Tvrde da princezi Šarlot "rade isto što i Dajani": Ovaj detalj na kraljevskom portretu je mnoge razbesneo

2

Fotografija kojom su princ Vilijam i Kejt Midlton čestitali predstojeće praznike mnoge je raznežila, ali nije malo onih koji smatraju da par ne tretira svoju jedinu ćerku kako bi trebalo

Princeza Šarlot (8), ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, princa i princeze od Velsa
Princeza Šarlot (8), ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, princa i princeze od Velsafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U danima pred praznike, britanska kraljevska porodica obično objavljuje namenski fotografisane portrete kako bi čestitali Novu godinu i Božić svojim sunarodnicima i fanovima.


U slučaju princa Vilijama i Kejt Midlton, retko ima posla za profesionalnog fotografa, pošto je obično autorka fotografija sama princeza od Velsa Kejt Midlton, koja obožava ovu umetnost.


Ipak, ove godine su napravili izuzetak i angažovali fotografa, koji je ovekovečio crno-beli portret njihove porodice, a on je privukao mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Božićna čestitka princa i princeze od Velsa

 

Uz to što su se princ i princeza od Velsa sa sinovima Džordžom i Luijem i ćerkom Šarlot fotogafisali u studiju, oni su odeveni isto – u farmerke i bele košulje, a rezultat je malo dosadniji nego ranijih godina jer kada Kejt fotografiše porodicu ima mnogo više boja i spontanosti.


Najviše se, međutim, priča o tome što princeza Šarlot sedi na stolici dok je porodica iza nje, a mnogi veruju da je par time želeo da njihova ćerka bude manje dominantna u odnosu na braću.


Ovo što žensko dete ne može da bude više od muškog na kraljevskoj božićnoj čestitki, pa su strpali u stolicu da sakriju njenu visinu me je baš razbesnelo – napisala je na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru) Rašelin Malteze, poznata američka glumica, spisateljica, novinarka i producentkinja.


Njen ljutiti "tvit" do sada je videlo više od milion ljudi, a mnogi su ga podelili i komentarisali da su primetili isto. "Već je uče da je manje važna od njih", "Džordž će biti kralj koliko god da mu je sestra visoka, ovo je baš ružno", "Isto su radili i Dajani jer je bila visoka koliko i Čarls"... neki su od komentara.

 

Princ Lui, princ Džordž, princeza Šarlot s roditeljima princem Vilijamom i Kejt Midlton ispred Vestminsterske opatije
Princ Lui, princ Džordž, princeza Šarlot s roditeljima princem Vilijamom i Kejt Midlton ispred Vestminsterske opatijefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Međutim, pre nekoliko dana kraljevska porodica zajedno je prisustvovala koncertu u Vestminsterskoj opatiji, kada smo imali priliku da vidimo da je princeza Šarlot (8) za glavu niža od svog starijeg brata princa Džordža (10), a teško da bi neko bio iznenađen time što je viša od princa Luija (5), da bi porodica to htela da sakrije.


"Ti baš imaš slobodnog vremena kad razmišljaš o tome ko sedi, a ko stoji na kraljevskom portretu", "Mora da je život divan kad nema šta bitno da te razbesni", "Mogu li ovi ljudi da žive od dokonog sveta?"... komentarišu oni koji su primetili isto.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker