fenomenalno

Bele i crne su lepe, ali ove su — SAVRŠENE! Elegantne cipele kojima je Kejt Midlton donela vrtoglavu popularnost

0

Kada Kejt Midlton ponese neku odeću ili cipele, nema sumnje da će taj komad postati popularan kod zaljubljenica u modu.

Kejt Midlton je princeza neprikosnovenog stila
Kejt Midlton je princeza neprikosnovenog stilafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Salonke su definitivno već godinama mnogim ženama omiljeni model obuće u cipelarniku. Ne samo što mogu da se nose uz gotovo sve kombinacije, one u sekundi donose svakom stajlingu neverovatnu otmenost i eleganciju, te se svakako isplati uložiti u dobar i kvalitetan par ovih cipela.

 

To zna i Kejt Midlton, princeza od Velsa, a ona ima svoje omiljene salonke koje nosi u prilikama kada joj je potrebno da izgleda savršeno. Doduše, Kejt nema samo jedan par, već najmanje šest pari ovakvih cipela u različitm bojama, a reč je o salonkama Đanvito Rosi, model 105.

 

Cena samo jednog para je 630 evra, ali se i te kako isplate, jer čak i jedna princeza, kao što je Kejt, može naći mnogo prilika i načina da ih kombinuje. Sam dizajner ih naziva oličenjem elegancije, ženstvenosti i modernosti. Stileto štikla je visine 10,5cm, a modeli se mogu pronaći u glatkoj i brušenoj koži.

Kada se na ovogodišnjem Royal Variety Performance pojavila i Kejt Midlton u svojim Đanvito Rosi salonkama, broj online pretraživanja za njih na Guglu je porastao za 301% širom sveta!

 

 

Ovog puta, nosila je ovaj model od brušene kože u zagasitoplavoj boji, a, premda ovo nije boja koju možemo lako uklopiti uz svaku kombinaciju, definitivno jeste jedna od najefektnijih!

 

 

Ovo nije jedini komad kom je naglo skočila popularnost jer je haljina kakvu je nosila Kejt na istoj svečanosti, pretraživana 231% češće, dok su njene J Crew minđuše izazvale rast potražnje od čak 614%. Odelo princa Vilijama takođe je privuklo pažnju, budući da su pretraživanja 'crnog smokinga' takođe porasla za 233%, piše tportal.hr.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Smart casual izdanje Ane Ivanović

 

makonda-tracker