S OSMEHOM NA LICU

"DAMSKI!" Kako će Kejt Midlton KAZNITI Megan i Harija zbog optužbi kojima je izvrgnuta?

0

Princeza od Velsa, Ketrin Midlton, nedavno se suočila sa nedoličnim optužbama.

Kejt Midlton ostaje dama u svakoj situaciji
Kejt Midlton ostaje dama u svakoj situacijifoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon što je prošlog meseca objavljena knjiga Endgame pisca Omida Skobija, brojne su kontroverze s obzirom na navode u njoj, od kojih je najviše pažnje privuklo imenovanje navodnih "kraljevskih rasista".

 

Tvrdnje su zapravo navedene u holandskom prevodu knjige, a voditelj Pirs Morgan ih je otkrio u svojoj emisiji. 

 

Uprkos svim optužbama i proširenim tračevima, Kejt Midlton je nastavila s normalnim životom, javnim istupima i pojavljivanjima, ali, kako je izvor rekao za The Sun, ona neće dozvoliti da Hari i Megan "lako prođu s tim", prenosi Daily Express.

 

Izvor tvrdi da Kejt veruje kako su optužbe "apsurdne", te da će "kazniti Harija i Megan na svoj sopstveni damski način".

Kejt (41) nastavila je sa kraljevskim obavezama i posetama, ali navodno je "tužna" zbog svega što je u knjizi navedeno. Ipak, i to će biti standardan posao za ovu princezu, koju je autor knjige nazvao "okrutnom" kada je u pitanju tretiranje Megan Markl.

 

Mada veruje da je apsurdno sve što je navedeno, sve ove optužbe su jako povredile Kejt.

 

Ona neće dozvoliti da se to vidi, jer je jaka, moćna žena, koja će ostati hladni i nastaviti dalje. Nastaviće normalan život — rečeno je. 

 

Kejt Midlton i Vilijam u javnosti nakon teških optužbi
Kejt Midlton i Vilijam u javnosti nakon teških optužbifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ona je poput kraljice, stoički sve podnosi, neće pokazati koliko je uzrujana. Bila je hrabra i na koncertu božićnih pesama. Zapravo, ona je i dalje popularna, ima podršku i kada je na naslovnicama, to je sve pozitivan kontekst. Kao da ih nenamerno kažnjava na svoj damski način.

 

Omid Skobi je pisao i o odnosu Kejt i Megan i tvrdio da četiri godine nisu govorile, te da su Harijevi navodi u njegovoj autobiografiji "Rezerva" narušile i njihov odnos.

 

Megan Markl i Hari su 'odmetnici' kraljevske porodice
Megan Markl i Hari su "odmetnici" kraljevske porodicefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

 

makonda-tracker