uvek razdragan

Mama Kejt Midlton nije bila presrećna: Princ Lui ponovo u javnosti — i nestašluci NISU IZOSTALI! (FOTO)

0

Princ Vilijam i Kejt Midlton s decom su se pojavili na koncertu u Vestminsterskoj opatiji, a glavna zvezda bio je mali Lui.

Kejt Midlton i Vilijam sa decom na predbožićnom koncertu u Vestminsterskoj opatiji
Kejt Midlton i Vilijam sa decom na predbožićnom koncertu u Vestminsterskoj opatijifoto: -Images / Zuma Press / Profimedia

U Vestminsterskoj opatiji u Londonu održan je prebožićni koncert "Zajedno za Božić", kome je prisustvovala i britanska kraljevska porodica sa svojim najslađim članovima – princem Džordžom, princezom Šarlom i princem Luijem – koji, inače, i za Božić moraju da slede važna pravila kraljevske porodice.

 

Naravno, tu su bili i princ i princeza od Velsa, Vilijam i Kejt Midlton, koja je sve veličanstveno organizovala i ponela stajling vredan uzdaha i divljenja.

 

Britanska kraljevska porodica uvek privuče pažnju, gde god da se pojavi, ali niko nije toliko zapažen kao maleni i veoma šarmantni princ Lui.

 

Princ se ne pojavljuje često u javnosti, ali čini se da, kad god to učini, zagarantovani su nestašluci koji će nasmejati sve (izuzev, možda, njegove mame Kejt).

Dok je u Vestminsterskoj opatiji trajala crkvena služba, nestašni Lui nije mogao da bude miran sve vreme. I ovog puta, kao i na ranijim javnim pojavljivanjima, vrteo se, pravio grimase, a kruna svega bila je kada je pokušao da ugasi sveću koju je u ruci držala njegova sestra, princeza Šarlot.

 

Princ Lui nije želeo da bude miran tokom službe
Princ Lui nije želeo da bude miran tokom službefoto: -Images / Zuma Press / Profimedia

Šarlot se od srca nasmejala, ali mama Kejt imala je grimasu na licu i time pokazala da joj nisu dragi nestašluci u javnosti. Inače, maleni Lui je po prvi put na koncertu, za razliku od starijeg brata i sestre.

 

Princ Lui pokušao je sestri da ugasi sveću
Princ Lui pokušao je sestri da ugasi svećufoto: -Images / Zuma Press / Profimedia

On je osvojio potpune simpatije britanske javnosti na proslavi kraljevskog rođendana i tokom čuvene parade Trooping the Colour, kada je pravio grimase, rukama stiskao nos, verovatno zbog mirisa konja, i tako dalje, a čak ni mama nije mogla da ga smiri.

 

Pogledajte još njihovih fotografija sa službe u galeriji:

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju

 

makonda-tracker