da li ste primetili?

FOTOŠOPIRAN maleni princ — s katastrofalnim propustom! Božićna čestitka Kejt i Vilijama s porodicom IZVRNUTA podsmehu

0

Na prelepom prazničnom portretu britanske kraljevske porodice potkrala se velika greška.

Tradicionalni božićni portret britanske kraljevske porodice obeležen je naizgled nevidljivom greškom
Tradicionalni božićni portret britanske kraljevske porodice obeležen je naizgled nevidljivom greškomfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Britanska kraljevska porodica pred praznike tradicionalno objavljuje fotografisane portrete radi čestitanja predstojećeg Božića i Nove godine. Kada je reč o princu Vilijamu i Kejt Midlton, njihove fotografije obično su živopisne, a često im profesionalni fotograf nije potreban, jer sama princeza od Velsa fotografiše svoju decu.

 

Ipak, ove godine su svi zajedno pozirali, princ i princeza od Velsa sa decom, princem Džordžem, princezom Šarlot i princem Luijem. Crno-beli portret odmah je privukao pažnju na društvenim mrežama, a porodica je pozirala identično obučena, u bele košulje i farmerice.

 

Najpre je privuklo pažnju to što princeza Šarlot sedi spram svoje braće, koji stoje,  a neki veruju da je par time želeo da njihova ćerka bude manje dominantna u odnosu na braću.

Ovo što žensko dete ne može da bude više od muškog na kraljevskoj božićnoj čestitki, pa su strpali u stolicu da sakriju njenu visinu me je baš razbesnelo – napisala je na društvenoj mreži X (nekadašnjem Tviteru) Rašelin Malteze, poznata američka glumica, spisateljica, novinarka i producentkinja.

 

Međutim, nakon ovoga, brojni njihovi fanovi i korisnici društvenih mreža primetili su katastrofalnu grešku koja im se potkrala. Naime, princ Lui bio je nenamerna žrtva fotošopiranja na ovom portretu. Sokolovom oku fanova nije promaklo da petogodišnjaku fali srednji prst na ruci, što se može i primetiti ako bolje pogledate ili zumirate fotografiju. 

 

 

Ali, ni to nije sve!

 

Princu Luiju fali srednji prst, a fotošopirali su mu tuđu nogu na njegovu, — Fali prst i noge mu deluju čudno, — Da li su ova deca stvarna ili ne, zašto nema prst i ima ovakvu nogu?, — Zašto su fotošopirali celu fotografiju? — pitali su se korisnici Instagrama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Ipak,  mnogi koji su komentarislai fotografiju smatraju da princ nije "fotošopiran", već da je prosto tako namestio prste.

 

Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju?

 

makonda-tracker