bez greške

Minđuše od 326 dinara i komad kakav SIGURNO imate: Kejt Midlton je pronašla najlepši DŽEMPER ZA SVAKI DAN

0

Minđuše od 326 dinara i komad kakav SIGURNO imate:

Kejt Midlton, princeza od Velsa, u poslednje vreme često nosi belu boju
Kejt Midlton, princeza od Velsa, u poslednje vreme često nosi belu bojufoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton ovih dana je česta tema u svetskim medijima, najpre zbog "rasističkog skandala", a potom i zbog božićnog portreta s decom koji su princ Vilijam i ona podelili.


Ipak, kada je reč o princezi od Velsa, glavna tema obično je moda, a supruga britanskog prestolonaslednika sada je još jednom šik kombinacijom podsetila zašto spada u najbolje odevene žene planete.


Ona je sa svojim mališanima – princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem – pripremala paketiće za siromašnu decu u Londonu, a za ovu priliku odabrala je vrlo udovno i praktično modno izdanje.

Kejt, koja je poznata po otmenim midi-haljinama, sada se pojavila u spoju farmerki i džempera, a ovaj udoban miks je očigledno biran pažljivo i ostavlja jednak utisak kao kada princezu vidimo u najelegantnijim stajlinzima.

1 / 5 Foto: The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia

Ona se pojavila u jednostavnim skinny farmerkama od tamnog džinsa, kratkim čizmicama na pertlanje izrađenim od prevrnute kože i pouzdanog džempera kakav svi imamo u ormanima – toploj rolci.

Princeza od Velsa ponela je beli kašmirski džemper koji potpisuje modna kuća Reiss, model ravnog kroja koji pada pored tela i vrlo je zgodan za svaki dan. Kejtin džemper ima bogatu rolku uz vrat, lagane rukave i blago rebrastu teksturu u donjem delu, čime izgleda interesantnije od već viđenih varijanti.


Za njega je izdvojila 183 evra, a isti model dostupan je u kamel i crvenoj boji. Ipak, belo je svakako najefektniji izbor u kombinaciji sa tamnim farmerkama, a Kejt je sve upotpunila pristupačnim minđušama jednog poznatog brenda koje su trenutno na sniženju i koštaju manje od tri evra.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker