USPEH ILI NOVI PORAZ?

Mislili smo da se vraća glumi, ali – Megan Markl je spremila BOMBU! Hoće li ovaj potez biti prekretnica ili NOVI PAD?

0

Od njene dovitljivosti zavisi kakav će život ubuduće živeti 

Megan Markl pred velikim iskušenjem koje može da je košta karijere
Megan Markl pred velikim iskušenjem koje može da je košta karijerefoto: Epa / Remko de Waal

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, navodno je na ivici potpisivanja ugovora vrednog više miliona dolara sa Audible-om, Amazonovim partnerom za produkciju podkasta.

 

Ukoliko postignu dogovor on bi potencijalno mogao da označi značajnu prekretnicu u njenoj holivudskoj karijeri.

 

Prema pouzdanim izvorima, predloženi ugovor izaziva veliko interesovanje javnosti, zato što se očekuje se će joj on doneti još veću sumu novca od one koju je dobila sa Spotifijem.

 

 

Megan je uzbuđena zbog ove mogućnosti, posebno imajući u vidu povezanost njene kompanije sa bivšim predsednikom Barakom Obamom i Mišel Obamom, koja je takođe potpisala ugovor sa Audibleom 2022.

 

Uprkos svom optimizmu, vojvotkinja se suočila sa problemima, posebno nakon njenog izlaska iz ugovora sa Spotifajem, što je bio veliki udarac za njen ego. Međutim, ugovor sa Audibleom o kome se pričalo nudi joj šansu za iskupljenje.
Megan oseća da je ovo  prilika da se istakne.

 

Megan se probija na svesku sceni velikim  koracima
Megan se probija na svesku sceni velikim koracima foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia


Dok se Megan oseća spremnom da radi sa Audibleom, pritisak i ulozi su veliki. Dogovor bi potencijalno mogao da stvori ili razbije njen brend u Holivudu, a ona je potpuno svesna šta s njim može da dođe.

 

Njeno prošlo iskustvo sa ugovorom o Spotifaju, koji je prerano okončan, navelo je holivudske moćne brokere da pažljivo prate njen sledeći potez.

 

Ona je u aprilu potpisala ugovor sa VME (Villiam Morris Endeavour), koju je predvodio izvršni direktor Ari Emanuel i njegov tim. VME predstavlja vrhunske talente u različitim sektorima zabave i nudi širok spektar usluga, uključujući glumu, pisanje, modu i licenciranje brendova.

 

 

Ipak, mediji pišu da vojvotkinja od Saseksa ima i plan B.


Iako je Meganin tačan pravac karijere i dalje neizvestan, neki izvori sugerišu da ona možda razmišlja o povratku glumi.

 

- Megan u ovom trenutku deluje veoma samouvereno, ali realnost je da je bila u prilično očajnom položaju - tvrdi izvor blizak Marklovoj.

 

Kako pregovori sa Audibleom napreduju, svet gleda da li će sledeći veliki podkast ugovor Megan Markl obezbediti njeno uporište u svetu zabave koji se žestoko nadmeće.

 

 

makonda-tracker