moćno

Blejzer zbog kojeg će svi gledati SAMO U VAS: Skupoceno monohromatsko izdanje Megan Markl je SUVA MOĆ

0

Beli stajling Megan Markl podsetio je na haljinu koju je nosila pre godinu dana.

Megan Markl u belom monohromatskom izdanju.
Megan Markl u belom monohromatskom izdanju.foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Juče je obeležen Svetski dan mentalnog zdravlja, a Fondacija Arčivel iza koje stoje princ Hari i Megan Markl organizovala je događaj u tu čast.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su sa velikom pažnjom slušali ispovesti roditelji, a njima su se obratili i Hari i Megan.


Megan Markl je majčinstvo opisala kao "najvažniju stvar u svom životu", a onda je pogledala u supruga, nasmejala se i rekla: Osim toga što sam supruga. 

 

Vojvotkinja od Saksesa odabrala je sofisticirani beli blejzer spuštenih ramena, koji nije imao uobičajene revere, već nasuprot tome je imao preklopni detalj i dugmie sprednje strane

 

Ovaj modni komad koji potpisuje brend Altuzarra, a čija cena iznosi 2.195 dolara, Megan Markl je iskombinovala sa belim pantalonama širokih nogavica.

1 / 5 Foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Kroj pantalona, koje su takođe Altuzara i koje koštaju 1.275 dolara, bio je prilično ravan i imao je ivicu po sredini što je cleoj kombinaciji dalo još elegantniju notu.

 

Svoj izgled, vojvotkinja od Saseksa je zaokružila bež cipelama sa potpeticom od antilopa Aquazzura čija cena iznosi 695 dolara.


Kada je nakit u pitanju, Megan se odlučila za decentne komade u vidu zlatne ogrlice sa crnim priveskom i minijaturnim zlatnim minđušama, koje potpisuje Sarah Hendler.

 

I frizura je bila elegantna i savršeno se uklopila u ceo stajling. Naime, Megan je odlučila da kosu pokupi u punđu ostavljajući prednje pramenova da padaju nonšalantno niz lice.

 

Ovaj svedeni, a luksuzni stil Megan Markl sve je podsetio na prošlogodišnje njeno izdanje kada je nosila belu haljinu sa istim gornjim delom i tada oduševila sve prisutne na dodeli nagrada Ripple of Hope

 

 

BONUS VIDEO

 

Haljina Sofije Riči

 


 

makonda-tracker