odustala je

Nudili su joj MILIONE, GLAMUR I SLAVU, a ona je rekla – NE! Ovu prelepu glumicu odlično znate, ali je ona i dalje ENIGMA

0

Slavna glumica koja je igrala u nekim od najvećih svetskih hitova nije sanjala o velikoj holivudskoj karijeri kao mnogi.

 

foto: EPA/TIM BRAKEMEIER
foto: EPA/TIM BRAKEMEIER
foto: EPA/TIM BRAKEMEIER
foto: EPA/TIM BRAKEMEIER

Francuska glumica Odri Tatu rođena je na današnji dan 1976. godine u Bomonu.

 

Da joj je glumački poziv bio na neki način uvek predodređen svedoči i činjenica da je ime dobila upravo po divi Odri Hepbern.

 

Studirala je glumu na prestižnoj školi Kur Flora u Parizu. Imala je nekoliko uloga u filmovima i serijama, kada su je 1998. goidne spasili u takmičenju "U potrazi za zvezdom".

 

Postala je popularna zahvaljujući filmom "Čudesna sudbina Amelije Pulen" iz 2001. godine.

Pet godina kasnije publiku je još jednom kupila u filmu "Da Vinčijev kod", a potom je briljirala u filmu "Koko Šanel" iz 2009. godine. 

 

Međutim, iako su joj se vrata Holivuda otvorila i mogla je da bira s kim će da radi, njoj je ta planetarna slava smetala.

 

Ona je u jednom trenutku odlučila da ne nastavi veliku holivudsku karijeru zbog "neoprostivog" pritiska na njen privatni život.

- Ja sam veoma Francuskinja. A u Holivudu je pritisak drugačiji. U Francuskoj nije isto - rekla je za Radio Times jednom prilikom i dodala:

 

- Ako želite da gradite karijeru u Holivudu, to je drugačije. Morate se preseliti tamo. A za Francuskinju kao što sam ja... morala bih da budem daleko od svojih prijatelja i porodice - 

 

Maštala je o slobodi, pa je onda kupila brod kojim je putovala sama.

- Sve radim sama. Veoma sam nezavisna i moja prva reakcija je da nikad ne tražim pomoć - izjavila je jednom prilikom.

 

Odri priznaje da više voli da sanjari kako postaje mornar nego što razmišlja o budućim ambicioznim glumačkim poduhvatima.

 

O njenom privatnom životu se veoma malo zna. 

 

Glumicu su dosad povezivali sa tri francuska glumca s kojima je bila u 2000-im godinama.

 

Trenutno je sama i zauvek je ostala velika francuska enigma

 

BONUS VIDEO

 

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

 

 

 

 

 


 


 

makonda-tracker