nije prvi put

Megan Markl uhvaćena u PREVARI?! Ostala bez ugovora vrednog 20 miliona, a šuška se da je razlog obmana kakva se ne pamti

1

Supruga princa Harija navodno se samo pretvarala da je radila nešto za šta je bila plaćena više nego velikodušno

Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa
Megan Markl i princ Hari, vojvotkinja i vojvoda od Saseksafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pre nekoliko dana, američki mediji javili su da je, uz saglasnost obeju strana, raskinut ugovor Megan Markl, vojvotkinje od Saseksa i supruge britanskog princa Harija, s kompanijom Spotify.


U pitanju je bio dogovor vredan 20 miliona dolara, a u okviru njega Megan Markl je snimala podkast Archetypes, u kom je intervjuisala više uspešnih i poznatih ličnosti, uključujući teniserku i njenu prijateljicu Serenu Vilijams, pevačicu Maraju Keri i glumicu Mindi Kaling.


I dok se mnogi pitaju zbog čega bi ova kuća raskinula ugovor s jednom od najpoznatijih žena planete i dovode u pitanju slušanost vojvotkinjinog podkasta, sada su se pojavile glasine da se ona nije angažovala koliko je delovalo.

 


Kako piše Podnews, portal koji se bavi vestima o podkastima, "više izvora tvrdi da su neke od intervjua u emisiji radili drugi zaposleni". Takođe, dodaje se da je u snimke kasnije ubacivan glas Megan Markl kako postavlja pitanja, odnosno da ona nije sama vodila sve razgovore sa svojim gostima.

 

Ipak, Podnews ne navodi koji su intervjui u pitanju.


Ovo nije prvi put da se iznose slične tvrdnje na račun vojvotkinje od Saseksa, budući da je u avgustu prošle godine gošća njenog podkasta Alison Jarou, novinarka iz Njujorka, izjavila da nije razgovarala s Megan. Istakla je da ju je intervjuisala Fara Safarfi iz produkcijskog tima, kojoj se zahvalila na prijatnom razgovoru.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL


Kompanija Archewell Audio, u vlasništvu princa Harija i Megan Markl, sklopila je 2020. ugovor s kućom Spotify, a očekivalo se da će Archetypes biti samo prvi u nizu projekata koji će ovaj par pokrenuti za čuvenu platformu.

 

Izvori bliski ovom streaming gigantu su, međutim, kasnije pričali da Saseksovi nisu ispunili standard produktivnosti koji se očekivao kako bi im bila isplaćena pouna dogovorena suma od 20 miliona, pisao je Wall Street Journal.

 

 

makonda-tracker