misle da su toliko važni?!

Uporno ih odbijaju, ali oni ne odustaju: NIKAD ne biste pogodili šta su princ Hari i Megan tražili predsedniku Amerike

0

Navodno vojvoda i vojvotkinja od Saseksa žele da se zbliže s predsednikom i prvom damom Amerike i pokušavaju na sve načine da to ostvare

Princ Hari i Megan Markl na takmičenju Invictus Games u Australiji
Princ Hari i Megan Markl na takmičenju Invictus Games u Australijifoto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Princ Hari i Megan Markl su, čuvenim Megzitom, odnosno napuštanjem viših funkcija članova kraljevske porodice, naljutili mnoge Britance, a potom su se preselili u Ameriku s velikim planovima.


Par je sklopio nekoliko unosnih ugovora, dao niz vrlo gledanih i čitanih ispovesti o svom životu u Engleskoj, okružio se holivudskim džet-setom, pazario imanje u kalifornijskom Montesitu, gde su im komšije najuspešnije američke TV i filmske zvezde... ali nikako ne uspevaju da dobiju poštovanje koje su očekivali!


U jeku glasina da će Hari i Megan ubuduće voditi svoje karijere odvojeno jer su svesni koliko im je imidž poljuljan, sada je isplivao još jedan udar na njihovu reputaciju.

 

Kako piše britanski Daily Mail, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zatražili su da se posle sahrane kraljice Elizabete II u septembru 2022. u Sjedinjene Američke Države vrate na vrlo poseban način.

 

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Iako inače putuju "kao sav normalan svet", tada su poželeli da napuste Englesku u društvu predsednika Amerike Džoa Bajdena i njegove supruge Džil. To znači da su zahtevali da prelete Atlantski okean avionom Air Force One, rezervisanim za najvažnijeg čoveka u zemlji!


Ovaj zahtev je odbijen da ne bi izazvao "pometnju", tvrdi pomenuti portal.


Takođe, nekoliko meseci ranije, prva dama Amerike Džil Bajden bila je pozvana na čuveno takmičenje Invictus Games, koje princ Hari organizuje godinama i na kom je ona i ranije bila rado viđen gost. Ovog puta je, međutim, supruga Džoa Bajdena odbila poziv jer nije želela da uvredi kraljevsku porodicu, kojoj Hari i Megan nisu pričali lepo proteklih godina.

 

Džil i Džo Bajden na jednom prijemu u Beloj kući
Džil i Džo Bajden na jednom prijemu u Beloj kućifoto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Oba ova pokušaja da se zbliže s Bajdenovima bila su, piše Daily Mail, deo kampanje Saseksovih radi sticanja političkog uticaja u Americi. Navodno je Megan Markl iza kulisa radila na povezivanju s Bajdenovima i probala da to toga dođe raznim metodama. Piše se i da je vojvotkinja poslala poseban poklon Džil Bajden da bi joj se zahvalila na podršci posle jednog intervjua koji je dala.


Međutim, Bajdenovi navodno ne žele preterano da se zbližavaju sa Saseksovima.


To bi izazvalo takvu pometnju. Pokvarilo bi odnose s Palatom i novim kraljem – kaže za Daily Mail neimenovani izvor.

 

 

 

BONUS VIDEO: "Princ Hari je ili licemeran ili samo glup"

Kako Duška Jovanić vidi ispovesti vojvode od Saseksa

 

 

 

makonda-tracker