i konačno...

KRAJ njihove ere u Britaniji: Poniženje Megan Markl i princa Harija o kome se dugo šuškalo — ZVANIČNO SE I DESILO

0

Megan Markl i princ Hari izbačeni su sa svog imanja u Britaniji!

megan i hari izbačeni iz kuće frogmor kotidž
megan i hari izbačeni iz kuće frogmor kotidžfoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Megan Markl i princ Hari, kako prenose strani mediji, "završili su sa svojom karijerom" u Velikoj Britaniji. Prema ITV News, Saseksovi su se konačno spakovali i iselili iz Frogmor kotidža, tri meseca nakon što im je kralj Čarls oduzeo vilu na vindzorskom imanju, a čini se da tamo nikom neće nedostajati.

 

Palata je i zvanično objavila da su Hari i Megan "samo napustili" imanje.

Mada su se preselili 2020. u Kaliforniju tokom svog čuvenog Megzita, Frogmor kotidž bio je njihovo zvanično prebivalište u Ujednjenom Kraljevstvu.

 

Hari je u ovoj vili boravio u aprilu, a kralj je započeo proces izbacivanja sina i snage iz vile dan nakon što je Harijeva autobiografija "Rezerva" ugledala svetlost dana.

 

 

Hari je pominjao u negativnom kontekstu svoju porodicu, od koje se otuđio, pa čak i navodio da se Čarls stalno šalio "da nije Harijev otac".

 

Palata tek treba da zvanično potvrdi ko će se useliti u kuću, a, navodno, kralj planira da je da princu Endruu. S druge strane, Endru je kuću ponudio svojoj ćerki, princezi Judžin, i njenom suprugu Džeku Bruksbenku, nakon rođenja njihovog drugog sina Ernesta.

 

Što se tiče boravka Megan i Harija u Frogmor kotidžu, ono je bilo obojeno crnim bojama, ako pitate osoblje ove vile. Kraljevski biograf Valentin Lou objavio je pre izvesnog vremena knjigu "Dvorjani: Skrivena moć iza Krune", u kojoj je napisao da se osoblje Frogmor kotidža treslo od straha pred sastanke s Megan Markl i da im je bilo loše od brige, ali je daleko interesantnije ono što je ispričao o princu Hariju.

 

čini se da hari i megan neće nikom nedostajati u frogmor kotidžu
čini se da hari i megan neće nikom nedostajati u frogmor kotidžufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako je istakao, vojvoda od Saseksa je vrlo "paranoičan", da je opsednut time šta mediji pišu o njemu i da je tako bilo i pre nego što je upoznao Megan Markl. Navodno je Hari toliko brinuo šta će o njegovom životu dospeti do štampe da je sa zaposlenima sprovodio "test lojalnosti" kako bi proverio "da li se i dalje bore za njega".


Kako je Lou objasnio, vojvoda od Saseksa je tražio znakove nečega što je nazivao "sindrom Palate", a smatrao je da je ključni simptom odavanje detalja medijima.

 


Inače, i ranije su britanski mediji prisali da bivši zaposleni princa Harija i Megan Markl sebe nazivaju "Klub ljudi koji su preživeli Saseksove". I pre nekoliko godina pojavile su se glasine da je Megan Markl maltretirala osoblje, zbog čega je Bakingemska palata 2018. sprovela istragu, ali do danas nije objavljeno šta je utvrđeno.

 

 

makonda-tracker