NISU JOJ CVETALE RUŽE

Kako je Megan Markl živela pre nego što je upoznala Harija? Predkraljevski život poznate glumice krije brojne TAJNE

0

Danas je jedna od najpoznatijih žena na svetu 

Predkraljevski život Megan Markl
Predkraljevski život Megan Marklfoto: Epa / FACUNDO ARRIZABALAGA

Pre nego što je postala deo kraljevske porodice Megan Markl je pokušavala da se probije na glumačkoj sceni i nije baš da joj je od samog početka sve išlo od ruke. Do velikih promena u njenom životu dolazi nakon što je otpočela vezu sa princem Harijem.

 

Možda je zbog toga uspeh koji je postigla bio još veći, a njime se ponosno hvali i dan danas. 

 

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula njena predkraljevska biografija koja je prikazala njene manje uloge koje je igrala pre nego što je osvojila "džekpot" sa "Suitsom".

 

 

Osim uloga navodi se i koliko je Megan tada bila visoka i teška, budući da se bavila glumom i da je to bio jedna od obaveznih stavki u njenoj biografiji.

 

Takođe je navela Meganinu visinu i težinu u to vreme, otkrivajući da je bila visoka 5'6 inča što je oko 167 cm i teška 113 funti što je oko 51 kilograma. Njena kosa i oči opisane su jednostavno kao "smeđe".

 

U vreme štampanja dokumenta, Megan je imala samo nekoliko uloga na TV-u, uključujući pojavljivanje u dve epizode ​​u "Opštoj bolnici" 2001. godine, gde je igrala medicinsku sestru po imenu Džil, i ulogu u CBS-ovoj naučno-fantastičnoj pravnoj drami "Centuri Siti," 2004. godine gde je igrala devojku po imenu Nataša.

 

Kako je Megan živela pre nego što je upoznala Harija'
Kako je Megan živela pre nego što je upoznala Harija'foto: Alpha Photo / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Pre ovih angažmana, njeno iskustvo je bilo mnogo ograničenije, uključujući glavne uloge koje je igrala dok je studirala na Univerzitetu Northvestern i pojavljivanje na Nik njuzu kada je imala 11 godina.

 

Postojao je i odeljak u CV-u koji je naveo pozorišne uloge, uključujući uloge u Eni, U šumu i Stepping Out, predstavi iz 1984. koju je napisao britanski pisac Ričard Haris 1984. godine.

 

Megan je imala oko 24 godine kada je napisala ovaj CV.

 

Ostale veštine uključuju njeno znanje da tečno govori francuski i španski, njene veštine plesa i kik-boksa.

 

Predkraljevska biografija Megan Markl
Predkraljevska biografija Megan Marklfoto: CB / CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Korisnik Fejsbuka koji je podelio ove uvide u njen prethodni život, otkrio je da menadžerska grupa za koju su radili nije mogla da natera agenciju da je zaposli jer je imala "samo nekoliko uloga".

 

- Imalo sam zadovoljstvo da sretnem ljupku Megan Markl nekoliko puta kao agent, ali je bila toliko smešna  da nisam mogao da nateram agenciju da je angažuje sa samo nekoliko uloga" .

 

Kako kaže, ona nije odustajala već je nastavila da se prijavljuje gde god je stigla. 

 

- U to vreme, svi bi samo pogledali njenu glavu i odmahnuli glavom, govorili su da će je "zvati sutra" i tome slične stvari. 

 

Ipak, nakon nekoliko većih uloga Megan zauzima mesto među ozbiljnijim glumicama i tako kreće da gradi iskustvo koje ju je na posletku dovelo do ozbiljnijih ostvarenja, ali i toga da bude primećena od strane princa Harija. 

 

Ostatak priče znate. 

 

 

makonda-tracker