nisu se nadali tome

Ona IZNERVIRANA, on – OČAJAN: Princ Hari i Megan Markl ponovo ODBAČENI, ovog puta od onoga od koga to nisu očekivali

0

Kraljevski par doživeo je novu uvredu, a eksperti kažu da im je to vrlo teško palo

Princ Hari i Megan Markl u svom dokumentarnom serijalu za Netfliks
Princ Hari i Megan Markl u svom dokumentarnom serijalu za Netfliksfoto: Netflix / Planet / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl nadali su se da će izgraditi veliku poslovnu imperiju i uspeti u američkom šou-biznisu nakon preseljenja u Kaliforniju, ali se čini da im ne ide sve po planu.


Par je prošle godine objavio dokumentarni serijal "Megan i Hari", u kom su pričali o svojoj ljubavi i odnosu s britanskom kraljevskom porodicom, koji je privukao mnogo pažnje svetske javnosti. Ipak, sve je ostalo samo na pažnji jer veća priznanja za svoj dokumentarac neće dobiti.


Nakon što su pre nekoliko dana objavljene nominacije za nagradu Emi, ovaj serijal nije nominovan ni za jednu nagradu, što je navodno teško palo vojvodi i  vojvotkinji od Saseksa. Pošto je počela da ih odbacuje javnost, sada je to učinio i Holivud, u kom su bili uvereni da će uspeti i biti dočekani s obožavanjem.

 

Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Naravno da oni to neće pokazati – kaže Ingrid Sjuard, stručnjakinja za kraljevsku porodicu i urednica magazina Majesty. – U svojoj seriji, Hari i Megan pričaju o kraljevskoj porodici kao da im je neprijatelj, dok oni pokušavaju da spasu svet.


Ona je ocenila da je Megan Markl "iznervirana", a princ Hari "očajan" zato što njihov rad nije priznat, prenosi Mirror. Sjuardova im je ponudila i poslovni savet.


– Imaju niz loše sreće u svom poslovnom životu. Ali ironično je to što će ljudi ostati zainteresovani za njih sve dok iznose privatne stvari umesto da rade nešto ozbiljno – objašnjava ona. – Oko sebe su izgradili pozlaćeni kavez očekivanja i iz njega je teško izaći.

 

1 / 6 Foto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia


Dokumentarna serija "Megan i Hari" objavljena je na Netfliksu tri meseca nakon smrti kraljice Elizabete II, u decembru 2022. U pitanju je prvi projekat snimljen u okviru multimilionskog ugovora koji par ima s pomenutom kućom, a uskoro bi princ Hari trebalo da snimi još jedan dokumentarac, pod nazivom Heart od Infictus, a priča se i da priprema jedan o Africi.

 

 

makonda-tracker