teško je podneo

Nakon 18 meseci braka burmu mu je poslala POŠTOM: Nije mogla da zamisli život bez njega, a onda ga je ostavila IZNENADA

0

Ko je muškarac kojem se Megan Markl zaklela na večnu ljubav pre Harija?

Megan Markl i princ Hari su se venčali 2018. goidne.
Megan Markl i princ Hari su se venčali 2018. goidne.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Markl je princa Harija upoznala 2016. godine, a sudbonosno "da" su izrekli dve godine kasnije.

 

I evo danas, pet godina kasnije, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uživaju u Kaliforniji sa svoje dvoje dece, Arčijem i Lilibet dok su zbog iznošenja raznih informacija pre svega u dokumentarnoj seriji "Hari i Megan", a potom i u memoarima princa Harija "Rezerva" u sukobu sa ostatkom britanske kraljevske porodice.

 

Međutim, današnja vojvotkinja iza sebe ima već jedan brak, a pre princa Harija je bila udata za američkog producenta Trevora Engelsona

 

Trevor je najpoznatiji po radu na drami "Zapamti me", u kojoj glumi Robert Patinson, TV seriji "Heathers", filmovima "Deep Blue Sea" i "Licence to Wed".

Pre nego što je upoznao Megan, pohađao je Školu komunikacija Univerziteta Južne Kalifornije.

 

Megan i Trevor su se zabavljali šest godina pre nego što su svoju vezu krunisali brakom 2011. godine.

 

Kako su kasnije mediji preneli, Megan Markl je pre braka potpisala i "ugovor o trudnoći", kako bi svoje buduće dete osigurala i od rođenja mu obezbedila luksuzan život, ali zbog svoje karijere i nije želela trudnoću u tom trenutku. 

 

Megan i Trevor su se venčali na plaži na Jamajci, a iako je slavlje trajalo četiri dana, nije bilo ni približno glamurozno kao kraljevsko venčanje koje će uslediti 2018. godine. 

Venčanje je bilo upriličeno roštiljem na plaži, a Megan je nosila jednostavnu, dugačku belu haljinu sa srebrnim pojasom i puštenu kosu, a intimnoj ceremoniji je prisustvovala oko 100 ljudi. 

 

Međutim, nakon samo 18 meseci braka došlo je do razvoda, a kako su mediji preneli, Megan i Trevor su se razveli zbog "nepremostivih razlika".

 

Izgleda da je krahu braka doprinela i fizička razdvojenost budući da se Megan zbog uloge u seriji "Odela" preselila u Toronto, a Trevor je ostao u njihovoj kući u Los Anđelesu. 

 

U knjizi kraljevskog biografa Endrua Mortona, „Megan: Holivudska princeza“, koja je objavljena 2018. godine, Morton je tvrdio da se njihova veza brzo raspala.

- Htela to sebi da prizna ili ne, Megan, koja je jednom rekla da ne može da zamisli život bez Trevora pored sebe, sada je gradila novi svet za sebe. Kako je Toronto postajao više njen dom nego L.A., dinamika u njihovoj vezi se suptilno promenila. Ona je sada bila svoja žena, imala je stalne prihode, stekla nove prijatelje na snimanju i van njega, više nije zavisila od muževljevih veza - napisao je Endru Morton.

 

Megan je navodno brak prekinula "iz vedra neba", a verenički prsten i burmu je suprugu poslala preporučenom poštom.

 

U biografiji o kraljevskoj porodici pod nazivom "Finding Freedom" iznete su tvrdnje o razlozima zbog kojih je došlo do kraha prvog braka Megan Markl.

 

- Dok su se još zabavljali, Megan se žalila prijateljima da joj se čini da Trevoru smeta njena karijera, i da mu se dopada što zavisi od njega. Trevor je navikao da on vodi računa o njoj i pomaže joj u snalaženju u poslu. Kada se osamostalila, nastali su problemi - rekao je navodno pouzdani izvor autora ove biografije.

Svojevremeno je jedan izvor za The Sun rekao da se Trevor teško izborio sa razvodom.

 

- Razvod sa Megan je prilično teško pogodio Trevora. Prošao je kroz težak period tokom raskida, a to se samo pogoršalo kada je Megan počela da se zabavlja sa Harijem. Morao je sve to ponovo proživeti - ovog puta javno. To nije bio najprijateljskiji razvod i bilo je povređenih osećanja sa obe strane. Sada se oporavio i stvari izgledaju sjajno za njega - rekao je tada izvor.

 

Trevor je bio potpuno u šoku,  napisao je Endru Morton u pomenutoj knjizi. 

 

- Trevor je od Meganine ljubavi postao kao komad nečega što je zalepljeno za donji deo njene cipele. Jedan bogati prijatelj preduzetnik je tvrdio da se brak tako naglo završio da je Megan poslala svoju burmu i verenički prsten Trevoru preporučenom poštom. Drugi je potvrdio da je odluku o prekidu braka donela Megan i da je došla 'potpuno iz vedra neba - piše u knjizi Endrua Mortona.

 

Trevor Engelson je danas u srećnom braku sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend, inače ćerkom bankara multimilionera kojom se oženio 2019. godine i imaju ćerku.

 

 

 




 


 

 

 

makonda-tracker