"ne uklapa se u njen svet"

Idili je došao kraj, a razlog pretpostavljate: Princ Hari i Megan Markl rešili da se rastanu na neko vreme?

0

Nakon što su imali nekoliko vrlo teških meseci, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa doneli su radikalnu odluku

Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godine
Princ Hari i Megan Markl u braku su od 2018. godinefoto: EPA-EFE/ROSA WOODS / POOL

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl često su pričali o svojoj velikoj ljubavi, a američki mediji sada tvrde da je ona pred velikim izazovom.


Prema pisanju portala RadarOnline, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili su da se "razdvoje na neko vreme" jer se nadaju da će na taj način ojačati svoju vezu, koja nije kakva je bila ranije usled niza porodičnih skandala.


Imidž kraljevskog para poljuljan je nakon niza emotivnih ispovesti koje su dali, negativnih priča o Harijevoj porodici, loših reakcija na brojne njihove poteze, propale poslovne dogovore, činjenicu da im malo ko veruje da su ih paparaci jurili dva sata po Njujorku...


Pokušavaju da shvate šta im se desilo – tvrdi izvor blizak paru. – Hari se ne uklapa u Meganin drečavi holivudski svet.

 

Kako je anonimni izvor dodao, princ Hari ima potrebu da "pronađe sebe".


Saseksovi su imali nekoliko teških meseci nakon što je Spotify raskinuo ugovor vredan 20 miliona dolara koji je imao s njima, velikog broja negativnih medijskih članaka i niza tračeva, uključujući i onaj da Megan nije vodila intervjue u svom podkastu Archetypes, kao i da Hari ima tajne hotelske sobe u blizini njihovog doma u Montesitu.

 

princ hari i megan markl zajedno imaju dvoje dece - sina arčija i ćerku lilibet
princ hari i megan markl zajedno imaju dvoje dece - sina arčija i ćerku lilibetfoto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Navodno sin kralja Čarlsa III sada planira da neko vreme provede u Africi, gde će snimati dokumentarni film za Netfliks, a Megan mu, tvrde upućeni, neće praviti društvo. On je odabrao upravo Afriku jer je to "njegov drugi dom i mesto na kom se najviše oseća kao on", kaže osoba bliska princu Hariju.


Što se tiče Megan Markl, ona je pronašla novog agenta, kog mediji nazivaju superagentom, u nadi da će promeniti svoj narušen imidž.


Želi da izgradi sopstveni brend i na njemu zaradi milione - kaže stručnjakinja za kraljevsku porodicu Danijela Elser. – Prvi put oni kreću zaista odvojenim putevima.

 

BONUS VIDEO

Pogledajte kako je glumac i pantomimičar Marko Stojanović protumačio govor tela princa Harija i Megan Markl u jednom od njihovih najpoznatijih intervjua.

 

makonda-tracker