velika zvezda

Poslednja koju je voleo pre Megan: Zaboravljena ljubav princa Harija i pevačice, koja je po mnogo čemu slična Marklovoj

0

Ne samo što ih je, u različito vreme, šarmirao isti muškarac, nego bivša glumica i ultrapopularna pevačica imaju mnogo drugih sličnosti

Princ Hari prilikom jednog intervjua na američkoj televiziji
Princ Hari prilikom jednog intervjua na američkoj televizijifoto: CBS / Ferrari / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, u braku su od 2018. godine i danas su verovatno jedan od najpoznatijih parova na svetu.


Ipak, i pre nego što je upoznao američku glumicu princ je privlačio pažnju svojim ljubavnim životom, kroz koji je prošlo više devojaka koje su dobro poznate britanskoj javnosti.


Od svih s kojima se Hari viđao verovatno je najpoznatija Eli Gulding, popularna pevačica koja iza sebe ima mnogo velikih hitova i uspešnih turneja, a zanimljivo je da je ona, po svemu sudeći, njegova poslednja ljubav pre Megan Markl.

 

Princ Hari i Eli Gulding upoznali su se na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton 2011. godine, na kom je pop zvezda nastupala, a 2015. pojavila se glasina da su oni viđeni kako se" maze ispod ćebeta" na polo meču.

 


Oni nikada nisu otvoreno priznali da su bili zaljubljeni, a Eli je jednom prilikom na svoj način objasnila da nam nikada neće pričati o svojoj vezi s princem Harijem.


Imam osećaj da sam ja, sama po sebi, zanimljiva osoba – rekla je za magazin Grazia jednom prilikom. – Ja sam vrlo uspešna muzičarka u ovom trenutku, bavim se svojim poslom i nema potrebe da se o meni priča zbog takvih stvari.

 

 

  • Sličnosti između Megan Markl i Eli Gudling


Nije zato poznato ni koliko je tačno ova ljubav trajala ni zašto su se rastali, ali Mirror je pisao da je poznato kada su Hari i Eli raskinuli, kao i da je od tog trenutka do početka njegove ljubavi s Megan Markl prošlo tačno šest meseci.

 

Prema pisanju ovog portala, postoji mnogo sličnosti između Eli Gulding i Megan Markl – daleko više nego što bi se reklo na prvi pogled. Neke od njih su prilično površne, poput one da su obe na svojim venčanjima nosile neuredne punđe.

 

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: Gareth Fuller/Pool / Zuma Press / Profimedia

Zanimljivo je da su se obe udale u zamkovima – Megan je Hariju rekla "da" u Kapeli Svetog Đorđa, pa je održan prijem u Vindzoru, dok je godinu dana kasnije Eli organizovala svadbu u zamku Hauard.


Takođe, one imaju nekoliko zajedničkih prijatelja, a obe su bliske s princezama od Jorka Beatris i Eugenijom, Harijevim sestrama od strica.


I Megan i Eli su opsednute jogom, koju praktikuju nekoliko puta nedeljno,a obe su u prošlosti sarađivale s Ujedinjenim nacijama.

 

 

 

makonda-tracker