paparaco fotke

Dok je Kejt zvezda Vimbldona, Megan Markl slikaju — NA PIJACI: Nove fotografije vojvotkinje od Saseksa daleko od glamura

0

Fotografije Megan Markl s pijace dok je Kejt na Vimbldonu

megan i kejt su nekada zajedno bodrile takmičare na vimbldonu
megan i kejt su nekada zajedno bodrile takmičare na vimbldonufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ove godine nije bila u publici na Vimbldonu, kao što je to bio slučaj dok je živela u Velikoj Britaniji. Nekada je zajedno s jetrvom Kejt Midlton pratila mečeve i bodrila takmičare, dok je danas ta uloga ostala jedino princezi od Velsa (mada ni ona ne prolazi uvek bez pokuda budnih kritičara).


Ni Megan ne cvetaju ruže, pa se po medijima piše da se oseća očajno i odbačeno...

 

 

S druge strane, supruga princa Harija živi jednim potpuno "normalnim" i povučenim životom kada ja ne prate reflektori medija. Doduše, to ne znači da je ne nađe pokoji paparaco dok ispunjava svoje dnevne obaveze.

 

Ona je fotografisana nedavno kako odlazi na pijacu u Montesitu, gde živi sa suprugom Harijem i decom Lilibet i Arčijem.

 

 

Vojvotkinja od Saseksa povela je na pijacu i jednog od tri psa koje čuva sa Harijem. Ona je otišla na pijacu kako bi kupila cveće, kao i med, navodi se.

 

 

Megan je velika ljubiteljka cveća, a tako ju je majka zvala dok je bila dete. Ipak, Megan ni za pijacu ne bira opuštenu garderobu, već brendiranu.

 

 

Naime, ona je nosila belu košulju, laganu lanenu suknju, japanke i ogromnu pletenu torbu, a na nogama je imala avijatorke brenda Linda Farrow, čija je cena 1.059 dolara. I njen pas nije prošao "jeftino", pa je samo njegov povodac skup i košta 128 dolara.

 

 

makonda-tracker