tu je i kamila kabeljo

Šakira autfitom poslala MOĆNU poruku i zbunila ceo svet! Pikeu, Hamiltonu ili nekom trećem - kome je upućena?

0

Kolumbijska pevačica Šakira u izdanju koje je mnoge nateralo da se zamisle.

Šakira na Nedelji mode u Parizu
Šakira na Nedelji mode u Parizufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Otkako je u junu prošle godine raskinula sa fudbalerom Đerarom Pikeom usred glasina o prevari, gde god se pojavi, Šakira izaziva neverovatnu pažnju.

 

Njihov raskid je bio glavna tema svih medija, Šakira je bila razorena kada je saznala da je Pike navodno imao aferu sa svojom novom devojkom, Klarom Čijom Marti i da provodi vreme u kući u kojoj su živeli zajedno.

 

Pevačica je potom u svojim osvetničkim pesmama opisala svoju povređenost i javno "isprozivala" Pikea, a nedavno je izjavila da ju je Pike izdao dok je njen otac bio na intenzivnoj nezi.

 

Sa druge strane, Pike je rekao da je on srećan i da se neće izvinjavati zbog toga.

Kako je ona uvek u centru pažnje, novinari u svemu vide male signale koji otkrivaju nešto više o njenom životu, a tako je bilo nedavno i na Nedelji mode u Parizu, gde se Šakira na reviji "Viktor & Rolf Haute Couture" u belom kaputu na kojemje ogromnim 3D slovima bilo ispisano "NO".

 

Šakira je ovaj kaput iskombinovala sa zlatnim sandalama sa visokom potpeticom i zlatnom torbicom.

 

Među fotografijama sa ovog događaja je veliku pažnju privukla jedna na kojoj se vide Šakira i Kamila Kabeljo koje izrazom lica i upiranjem prsta ka kameri kao da govore: "No, no".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Da li je to poruka njihovim bivšim momcima, budući da je i Kamila Kabeljo trenutno sama nakon što je raskinula sa Šonom Mendezom, ne znamo.

 

Šakirini fanovi su naravno odmah posumnjali da pevačica ovim gestom šalje ne baš tako suptilnu poruku svom bivšem partneru Đeraru Pikeu, s kojim ima dva sina.

 

- Prošle su godine otkad je Šakira prisustvovala nekom ovakvom događaju, izgleda da se konačno osobodila tog čoveka- napisao je jedan fan komentarišući najnoviji Šakirin potez.

Šakira u kaputu sa natpicom 'No' uzburkala javnost.
Šakira u kaputu sa natpicom "No" uzburkala javnost.foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Drugi su mislili da je odeća koja daje izjave možda Šakirin način da potvrdi da se, u stvari, ne zabavlja sa vozačem F1 Luisom Hamiltonom, uprkos izveštajima da se njih dvoje nalaze u "ranoj fazi veze".

 

Ostaje nam da vidimo da li će pevačica odlučiti da javno obrazloži simboliku svog najnovijeg stajlinga ili će nas držati u neznanju.

 

makonda-tracker