vrlo jednostavno izdanje

Kao da je s njim ušla – Šakira! Pike s ljubavnicom na bratovljevoj svadbi, a ove fotografije su TEMA DANA

0

Devojka Đerara Pikea, koji je vezu s njom počeo dok je još bio sa Šakirom, privukla je mnogo pažnje na venčanju njegovog brata, iako se nije mnogo potrudila oko svoje modne kombinacije

Venčanje pikeovog brata Marka u kataloniji
Venčanje pikeovog brata Marka u katalonijifoto: Jordi Martin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mark Pike, rođeni brat nekadašnjeg španskog fudbalera Đerara Pikea, juče se oženio svojom dugogodišnjom devojkom Marijom, javili su tamošnji mediji.


Par je upriličio veliko venčanje u Sant Vićencu de Montaltu, u njihovoj rodnoj Kataloniji, a najzapaženiji gosti bili su, naravno, popularni sportista i njegova devojka Klara Čija Marti, kao i roditelji mladoženje.


Kako je poznato da je upravo s Klarom Pike varao kolumbijsku pevačicu Šakiru, veliki broj paparaca okupio se kako bi ovekovečio njegov dolazak na porodično slavlje s devojkom.

 

Pogledajte fotografije nastale ispred crkve.

1 / 6 Foto: Jordi Martin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Đerar Pike odabrao je za ovu priliku teget klasično odelo, belu košulju i plavu kravatu, dok je žena mlada studentkinja odabrala vrlo jednostavnu haljinu – rebrasti model koji prati liniju tela.

 

Po svemu sudeći, ona nije nosila grudnjak ovom prilikom, a opredelila se za haljinu do posa koja ima šliceve sa strane, zatvorena je i nema rukave.


Ono što, međutim, danas svi komentarišu jeste sličnost Klare Čije i Šakire, budući da su mnogi na prvi pogled pomislili da je fudbaler na svadbu došao s bivšom partnerkom!

 

Đerar Pike i Klara Čija Marti su na venčanju njegovog brata brzo prošli pored foto-reportera
Đerar Pike i Klara Čija Marti su na venčanju njegovog brata brzo prošli pored foto-reporterafoto: Jordi Martin / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nešto elegantnija bila je Pikeova majka Monserat Bernabez, koja je ponela vrlo otmenu haljinu tirkizne boje, kao i njihov otac Žoan u fraku.


Španski mediji su, inače, nedavno javili da i Đerar Pike planira da uskoro stane na ludi kamen i da pažljivo biraju kada će zvanično obelodaniti vesti o svojoj veridbi.

 

 

makonda-tracker