ne zaustavlja se

Šakira i ŠESTU pesmu posle raskida posvetila Pikeu?! Stihovi o kojima svi pričaju otkrivaju deo problema u njihovoj vezi

0

Uprkos glasinama da je nastavila dalje i da se viđa sa Luisom Hamiltonom, fanovi veruju da su stihovi još jedne njene pesme posvećeni bivšem

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje dece
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli duže od decenije i dobili dvoje decefoto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Kolumbijska pevačica Šakira rešila je posle rastanka od Đerara Pikea, španskog fudbalera i oca njene dece, da emocije pretoči u stihove, pa je više puta opevala raskid i njegovu prevaru.


Otkako ju je sportista prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, Šakira je "potkačila" bivšeg u pesmama "Te Felicito", "Monotonía", "TQG" i "Acróstico", a najviše pažnje privukla je hitom "Music Session 53", koju je snimila s argentinskim producentom Bizarrap-om.


Sada nam od Šakire stiže i pesma Copa Vacía, kolaboracija s kolumbijskim umetnikom Manuelom Turicom, a upućeni kažu da je ona još jedan "zamah" ka Đeraru Pikeu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Uvek si zauzet, imaš mnogo posla. Bilo bi lepo, ljubavi moja, da imaš malo slobodnog vremena, opusti se na kauču i daj mi malo pažnje. Pusti telefon, stavi ruke na mene. Znam da si ti zgodan, ali ja sam zgodnija – peva Šakira u novoj pesmi.

 

Pike je, naime, uz to što je još uvek bio profesionalni fudbaler dok je bio sa Šakirom, nastupao za Barselonu i često putovao ili bio u karantinu, vodio i uspešnu kompaniju Cosmos, kojoj je bio izuzetno posvećen.

 

Da li se kolumbijska muzička zvezda osećala zapostavljeno zbog njegovih obaveza? Mogla bi da nam pokaže njena nova pesma!


Inače, Đerar Pike i Šakira razišli su se definitivno u aprilu 2022. godine, nakon 12 godina ljubavi, tokom koje su dobili sinove Milana i Sašu.

 

1 / 6 Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – stoji u saopštenju za javnost koje je nekadašnji par izdao.


Uskoro su se pojavile glasine da je Pike varao Šakiru, a on je počeo da se pojavljuje u javnosti s devojkom Klarom Čijom. Otkriveno je potom mnogo detalja: kako je fudbaler dovodio ljubavnicu u njihovu kuću, kako je Klara Šakiri pojela džem od jagoda, kakav je odnos pevačica imala sa svekrvom...


Nakon svega, Kolumbijka se godinu dana nakon raskida sa sinovima preselila u Majami, a baš kad je delovalo da se strasti stišavaju, stiže novi hit u najavi!

 

 

makonda-tracker