pomrsili im konce

Stiže NAJBOLNIJI udarac za Šakiru! Pike i Klara Čija spremaju VELIKU VEST na najvažniji dan za njegovu porodicu

0

Pike i Klara Čija Marti imaju velike planove za zajedničku budućnost!

foto: Pike Đerar / 3gerardpique, Instagram
foto: Pike Đerar / 3gerardpique, Instagram

Fudbaler Đerar Pike bio je u centru pažnje poslednjih meseci, ali ne toliko zbog sporta kojim se profesionalno bavi, koliko zbog veze sa studentkinjom Klarom Čijom Marti, što je dovelo do toga da se okonča njegov brak sa Šakirom, koja mu je ovih dana posvetila šestu po redu pesmu.

 

Ipak, deluje da mu je ova veza u život donela, pored tračeva, tužbi i skandala, i mnogo ljubavi. Pike i Klara Čija se ne pojavljuju često zajedno u Španiji, a javnost već mesecima pokušava da sazna što više o njima.

 

Podsetimo, njihova veza počela je tajno, a otkrivena je, navodno, tako što je Šakira shvatila da je neko pojeo njen omiljeni džem dok je bila van kuće na turneji, jer je ona sama bila jedina osoba koja je taj džem jela.

 

 

Pikeu i Klari posvetila je svoju pesmu BZRP Music Sessions #53, u kojoj je Klaru, sad već čuveno, uporedila sa markom Kasio, a sebe sa Roleksom, i mužu poručila da je menjao Ferari za Tvingo.

 

1 / 5 Foto: Credit: Europa Press / ContactoPhoto / Profimedia

 

Međutim, njih dvoje su opstali i deluje da će tek opstajati, jer, kako strani mediji pišu,

!

 

Đerar Pike i Klara Čija će se venčati. Bivši fudbaler i njegova devojka doneli su ovu vrlo važnu odluku. Isplanirali su idealan trenutak da podele srećne vesti — piše Dejli Mejl, a izvor za španske medije dodaje:

 

Objaviće to za javnost na važan datum za Pikea, na venčanju njegovog brata Marka, koji će se oženiti svojom dugogodišnjom devojkom Marijom 24. juna — navodi se.

 

 

makonda-tracker