iskreno

Molila ga je da PRESTANE DA JE ZAVODI: Toma Kruza pitali šta misli o Šakiri, a odgovor je (ne)očekivan

0

U jeku glasina da je holivudski glumac izgubio glavu za vatrenom Kolumbijkom, on je u jednom intervjuu upitan šta misli o njoj

Šakira i Tom Kruz na finalu trke Formule 1 za Veliku nagradu Majamija
Šakira i Tom Kruz na finalu trke Formule 1 za Veliku nagradu Majamijafoto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira nedavno je u Majamiju pratila trku Formule 1 u društvu holivudskog glumca Toma Kruza, što je odmah podstaklo glasine.


Popularni holivudski glumac i pevačica bili su odlično raspoloženi, viđeni su kako veselo ćaskaju i gotovo da se nisu odvajali sve vreme, a nije poznato jesu li se slučajno sreli ili su došli zajedno.


U svakom slučaju, odmah se pojavio trač da je Kruz opčinjen pevačicom i da se, štaviše, zaljubio.


Svetski mediji pisali su da je on "zaista osetio da postoji veza s pevačicom", kao i da je počeo da planira kako da osvoji Šakirino srce, a dodaju i da je ona bila ljubazna prema glumcu, ali nije zainteresovana za njega.

 

Tom Kruz na zabavi u susret dodeli Oskara 2023.
Tom Kruz na zabavi u susret dodeli Oskara 2023.foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Sada, nekoliko nedelja kasnije, tokom razgovora sa španskom novinarkom Džesikom Rodrigez u okviru promocije filma "Nemoguća misija: Odmazda – Prvi deo", Tom Kruz dobio je pitanje o Šakiri.

 

Ona je vrlo talentovana. Ona i njena porodica su divni ljudi – rekao je glumac sa osmehom na licu.


On je istakao i da je veliki Šakirin fan i šta misli o njoj kao o čoveku.


Uvek sam se divio njenom radu... Ona je veoma dobra osoba, ona je veoma dobra osoba – istakao je Tom Kruz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Kako pišu svetski mediji, glumac je vrlo uporan u svojim pokušajima da zavede pevačicu i ona ga je navodno "preklinjala" da prestane da flertuje jer nije želela da mu povredi osećanja ili da ga ponizi.


S njene strane ne postoji privlačnost, samo je ljubazna – rekao je za Heat Magazine izvor blizak Kolumbijki. – Polaskana je, ali nije zainteresovana.

 

Podsetimo, Šakira se u aprilu 2022. godine rastala od španskog fudbalera Đerara Pikea nakon 12 godina ljubavi, tokom koje su dobili sinove Milana i Sašu.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit svoje dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – stoji u saopštenju za javnost koje je nekadašnji par izdao.

 

1 / 6 Foto: Instagram / 3gerardpique


Uskoro su se pojavile glasine da je Pike varao Šakiru, a on je počeo da se pojavljuje u javnosti s devojkom Klarom Čijom Marti. Otkriveno je potom mnogo detalja: kako je fudbaler dovodio ljubavnicu u njihovu kuću, kako je Klara Šakiri pojela džem od jagoda, kakav je odnos pevačica imala sa svekrvom...


Nakon svega, Kolumbijka se godinu dana nakon raskida sa sinovima preselila u Majami, a rastanak od Pikea opevala je već u nekoliko pesama.

 

 

 

 

makonda-tracker