"sve se dogodilo odjednom"

"Izdao me je dok mi je otac bio na intenzivnoj nezi": Šakira je sve saznala iz medija i nije verovala da će preživeti

0

Kolumbijska pevačica Šakira priznala je da joj se sve dogodilo odjednom.

Šakira i Pike su raskinuli pre godinu dana
Šakira i Pike su raskinuli pre godinu danafoto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godinu dana nakon raskida kolumbijske pevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea isplivavaju novi detalji o okolnostima u kojima se dogodio razlaz partneri koji su bili 12 godina u vezi i koji imaju dvojicu sinova Milana i Sašu.

 

Kako je Šakira ispričala za špansko izdanje magazina People koje je izašlo juče, pevačica nije mislila da "će preživeti" kada je otkrila da ju je tadašnji partner Đerar Pike "izdao" dok je njen tata bio na intenzivnoj nezi.

 

- Došao je u Barselonu da me uteši jer sam bila tužna nakon raskida - rekla je Šakira misleći na svog oca Vilijama Mebaraka Čadida 

 

Kako je Šakira ispričala, njen otac je bio "teško povređen" tokom pada na pričešćeu njenog sina Milana.

- Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Putem medija sam saznala da me je izdao dok je moj tata bio na intenzivnoj nezi - otkrila je Šakira.

 

I baš kad joj je bilo najpotrebnije, pevačica nije mogla da ode kod svog oca kojeg smatra svojim "najboljim prijateljem" i da dobije savet.

 

- Čovek kojeg volim najviše u svom životu, moj otac, ostavljao me je kad mi je bio najpotrebniji - objasnila je ona.

 

Sada se Šakirin otac oporavlja, a Šakira ističe koliko je njen otac jak i otporan.


- Preboleo je kovid jednom, imao dve nesreće, jednu upalu pluća i pet operacija — sve to u 91. godini života, za manje od šest meseci. Moj tata je najveći primer otpornosti, a moja majka je bila uz njega dan i noć -  nastavila je ona.

 

- Oboje (misli na oca i majku, prim. aut.) su odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzori mojoj deci - osvrće se Šakira.

 

S druge strane, Pike je proteklih meseci isticao da je srećan i da "ne želi da se izvinjava nakon raskida".


- Nastavljam da radim ono što želim -rekao je za El Pais u martu.

 

- Onog dana kada umrem, osvrnuću se nazad i nadam se da ću shvatiti da sam uvek radio ono što sam želeo. Želim da budem veran sebi.- dodao je.

 

 

 

makonda-tracker