BUMERANG

Konačno je došlo i njenih 5 minuta? Šakira pronašla NOVU LJUBAV - od ovoga će Pikeu pasti MRAK NA OČI

0

Poznati mediji neprestano pišu o Šakirinom životu od kako se preselila u Majami, a čini se da je sad izvesno da je na pomolu nova ljubav 

foto: EPA / JENS KALAENE
foto: EPA / JENS KALAENE

Čuvena kolimbijska pevačica Šakira pre nekoliko meseci se sa svojim sinovima preselila u Majami gde je, reklo bi se, otpočela svoj novi život daleko od bivšeg partnera Đerara Pikea i njegove devojke Klare Čije.

 

Od tada mediji su je povezivala sa brojnim muškarcima, među kojima je bio Tom Kruz, ali se ispostavilo da je u tom slučaju interesovanje bilo jednostano. I dok je holivudski zvodnik pokazao da mu je do Šakire veoma stalo, ona nije želela da je više povezuju sa njim.

 

Sada je jasno i zašto. Magazin People je potvrdio vezu između Luisa Hamiltona i Šakire. Spekulacije o njihovoj aferi kruže otkako su viđeni zajedno na Velikoj nagradi Majamija.

 

 

Ova neočekivana veza između čuvene kolumbijske pevačice i vozača Formule 1 privukla je pažnju sveta slavnih.

 

Magazin People je sproveo istragu i potvrdio da se oni zaista zabavljaju. Kako navodi magazin, njihov odnos karakteriše "zabavna i koketna" dinamika, a trenutno su u procesu upoznavanja. U prilog ovoj informaciji idu izjave oba njihovog okruženja.

 

Glasine su potekle iz njihovog susreta u Majamiju.  Medijska kuća Page Siks je prva izvestila o ovom razvoju događaja. Iako je u početku izgledalo kao samo nagađanje, primećeni su zajedno u Barseloni.

 

 

Posle trke, izašli su na večeru i čak podelili zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Posebno vredan pažnje detalj koji podstiče sumnju na romansu je način na koji Hamilton grli Šakiru otpozadi, držeći je za struk.

 

Ponovo su viđeni zajedno 10. maja, samo tri dana nakon Velike nagrade Majamija. Štaviše, Hamilton je u nedavnom intervjuu nagovestio svoje interesovanje za latino pevačicu, rekavši:

 

- Moram da pronađem Latinoamerikanku.

 

Ova jasna referenca na Šakiru je uzbudila njegove fanove. Iako nisu javno govorili o svojoj vezi na društvenim mrežama, svi znaci ukazuju na to da su zajedno. Njih dvoje dele nekoliko hobija, poput sviranja gitare, klavira i surfovanja, pa ne iznenađuje što su pronašli zajedničke tačke i što uživaju u društvu kada su zajedno. 

 

 

makonda-tracker