šuška se

Đerar Pike otkrio šta zaista misli o Luisu Hamiltonu: Fudbaler dao odgovor na koji su se svi SLATKO NASMEJALI

0

Nakon brojnih nagađanja oglasio se i fudbaler 

foto: Instagram / 3gerardpique
foto: Instagram / 3gerardpique

Poznata kolumbijska pevačica Šakira i čuveni vozač formule 1 Luis Hamilton odnedavno su postali glavna tema medija širom sveta. Od kako se odselila iz Španije Šakira je počela novi život sa svojim sinovima Milanom i Sašom i reklo bi se da je i ona krenula dalje.

 

I dok Đerar Pike sa svojom devojkom Klarom Čijom Marti muku muči sa dosadnim paparacima Šakira uživa u društvu različitih muškaraca.

 

Jedan dan provela je sa holivudskim zavodnikom Tomom Kruzom na njegovoj jahti, a posle nekoliko dana počele su da se čuju šuškanja o njenoj vezi sa Hamiltonom.

 

 

Čini se da se romansa između Šakire i F1 vozača Luisa Hamiltona malo po malo razvija. Magazin People je bio prvi na listi koji je izveštavao o tome da se njih dvoje zabavljaju. 

 

Prema pisanju ovog časopisa, njih dvoje uživaju zajedno, a njihov odnos je zabavan i koketan, a kako vreme prolazi oni svu sve češće zajedno, jer žele dobro da se upoznaju. 

 

Iako nijedna od dve strane nije potvrdila ili demantovala da se zvanično zabavljaju, primećeni su u nekoliko navrata na zajedničkoj večeri, pa čak i da plove na jahti sa nekim od vozačevih prijatelja.

 

 

Kako su se upoznali?


Prema pisanju magazina "Fiesta" otkriveno je da je par upoznao zajednički prijatelj. Navono je on znao da Hamilton voli njenu muziku, ali i da vozač Formule 1 nije ravnodušan na nju.

 

Svi svetski mediji ovih dana prate ponašanje ovo dvoje poznatih ljudi i nadaju se da će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više. Nakon svega kroz šta je prošla mnogi smatraju da je Šakira zaslužila da malo predahne u zagrljaju osobe koja će znati da je voli.

 

Nakon svih glasina o vezi Šakire i Hamiltona sve oči javnosti uprte su u bivšeg partnera poznate pevačice, Đerara Pikea. Ovo je naročito interesantno, jer je Pike bio veliki poštovalac lika i dela čuvenog Hamiltona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Asi soy yo (@isoynews)

 

 

Sada imamo priliku da vidimo i kako je on reagovao na šuškanje da je njegova bivša nevenčana supruga ponovo zaljubljena. 


Njega je bivši fudbaler Serđo Aguero tokom emitovanja Lige kraljeva u razgovor "čačnuo" pitanjem o čuvenom vozaču Formule 1.

 

- Da li podržavate engleskog vozača? - upitao je Aguero.


- Da, pratim onog koji je broj jedan, ja sam navijač Hamiltona, sviđa mi se Hamilton, u čemu je problem? - odgovorio je Pike. 

 

U međuvremenu su se svi smejali, ali je bilo jasno da je Žerar Pike želeo da promeni temu kada je shvatio u kom pravcu teče razgovor. Reklo bi se da ipak nije u potpunosti ravodušan, ali ne dozvoljava drugima da tu njegovu reakciju primete. 

 

 

makonda-tracker