svi na okupu

Bojana Barović pokazala kako Rokvići provode Veliki petak: Deca farbaju jaja, a kad vidite Nikolu - oduševićete se

0

Lepa manekenka podelila je najlepše trenutke iz svog toplog doma 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Porodica Rokvić, manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić mnogo vode računa o srpskim običajima i trude se da tu ljubav prema veri prenesu i na svoje mališane.

 

Upravo zbog toga oni se trude da svaki praznik provedu zajedno, jer je to put da se porodica poveže i da se deci usadi ljubav koji će negovati tokom života.

 

To su dokazali i najnovijim videom koji je Bojana podelila na društvenim mrežama. Putem njega Bojana nas je pustila da zavirimo u njihov porodični dom i vidimo kako su ona, Nikola i deca proveli Veliki petak.

 

 

Kao i u mnogim drugim porodicama i u njihovoj ovaj dan je bio rezervisan za zajedničko farbanje uskršnih jaja i ovog puta svi članovi porodice su uživali u ovom starom srpskom običaju.

 

Mališani su dobili priliku da se oprobaju u ovoj aktivnosti i slobodno možemo reći da su bili na visini zadatka. Osim dece, farbanju jaja se u nekom trenutku pridružio i tata Nikola, koji je pomogao da se posao brže završi. 

 

 

Jaja prelepih pastelnih boja veoma brzo su bila ofarbana, a onda je došao onaj zanimljiviji deo, lepljenje sličica u kojima su uživali svi zajedno. Mališani su osim na jaja sličice lepili malo i po svojim obrazima, ali Bojani to nije smetalo, jer su se odlično zabavili. 

 

Kako je izgledao Veliki petak u domu Rokvića pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 8 Foto: Instagram / bojanabarovic
makonda-tracker