"Da mi se zahvališ što sam ti život učinio bajkom": Nikola Rokvić EMOTIVNIM REČIMA čestitao Bojani rođendan

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

MITA

20-12-2023 09:54h
KOJI NARCIS OVAJ NIKOLA, on koji je jos ne tako davno posle smrti oca razmisljao da napusti zenu i decu i zamonasi se, sad cestita zeni ovom porukom kako treba da mu bude zahvalna sto je se potrdio da joj zivot ucini bajkom. Sta reci a ne osetiti gorcinu i jedno odsustvo iskrene empatije Nikole prema svojoj zeni i deci. Zar postoji i jedan valjan razlog makar to bilo i razmisljanje tek je neka opcija da se odreknes svojih voljenih i ostavis ih na cedilu?

Saturnija

27-01-2024 03:51h
Danas su retkost dobri brakovi i oni sigurno spadaju u bajku koja i dalje živi ponegde, što budi nadu da su bajke moguće kada ljudi pronadju srodnu dušu. Što se tiče dojenja na javnom mestu, ne verujem da Bojana nema vremena, od obaveza, da svoje dete nahrani u miru svoga doma i ako to čini već u hodu, da nema pokrivku preko grudi i deteta, kako to pristojnost nalaže, jer biti majka nije vrsta egzibicionizma u javnosti gde ima i muškaraca koji neće uvek razmišljati samo o potrebama deteta. Verujem da je ona toga svesna ali je to ne interesuje. Trebalo bi jer je to stvar pristojnosti, interesovati se za posledice svog ponašanja na javnom mestu i tu čak ni dete nije izgovor jer za to postoji nešto što se zove organizacija vremena i prioriteti.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: