prelepi

Svi gledaju, komentari se nižu, a oni UŽIVAJU: Nikola Rokvić i Bojana Barović fotografijom oduševili javnost

0

Poznati par uživa u roditeljstvu, a koliko su bliski govori i fotografija koju su podelili na društvenim mrežama

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Lepa manekenka Bojana Barović nedavno je postala mama po treći put. Ona i njen suprug Nikola Rokvić uživaju u roditeljstvu, a on je mnogo puta u životu govorio koliko mu je porodica važna.

 

Koliko su bliski i koliko se vole govore i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a jedna, koju su nedavno podelila sa pratiocima očarala je sve.

 

Na njoj se srećni par vidi kako je u šetnji sa bebom, a nisu odoleli da ne uslikaju identičan stajling koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

 

Gotovo potpuno identična trenerka i majica sive boje - reklo bi se ništa specijalno, ali kada ih pogledate zapravo shvatate da su kao stvoreni jedno za drugo.

 

Nikola je veoma privržen svojoj porodici, a od kada mu je preminuo otac, Marinko Rokvić postao je još prisniji kako sa svojom majkom i bratom, tako i sa Bojanom i decom.

 

 

Trudi se da svaki slobodan trenutak provodi sa njima i više mu posao nije na prvom mestu. 

 

Da podsetimo, poznati par Nikola Rokvić i njegova supruga manekenka Bojana Barović proslavili su nedavno rođendan svom sinu Simeonu. Maleni dečak je napunio 4. godine, a rođendanska žurka upriličena je u jednoj beogradskoj igraonici.

 

 

 

 

makonda-tracker