elegantno!

Ombre haljina & neobična torbica: Jelena Radanović na Slobinom rođendanu u izdanju koje ćete gledati NE TREPĆUĆI

0

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena bili su domaćini pevačeve rođendanske žurke, a lepša polovina ovog para nije mogla ostati neprimećena!

Jelena i Sloba Radanović na njegovoj proslavi 33. rođendana
Jelena i Sloba Radanović na njegovoj proslavi 33. rođendanafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Sloba Radanović napunio je 33 godine i tom prilikom napravio rođendansku žurku u jednom prestoničkom restoranu. Naravno, nezaobilazna pored domaćina bila je i njegova supruga Jelena, koja je nekoliko meseci posle porođaja pokazala da, definitivno, sve postiže — i da uživa u majčinstvu i da bude podrška svom suprugu, s kojim se skućila u prelepoj vili u jednom beogradskom naselju.

 

Mada je Sloba bio slavljenik, njegova supruga je, ipak, bila u centru pažnje. Ona je nedavno bila glavna tema u medijima, jer je otvoreno govorila o autizmu svog sina i načinu na koji se ona bori sa tim, pa je tom prilikom istakla i da se njen novi suprug odlično slaže sa dečakom. Podsetimo, par ima i sina Damjana, a Jelena iz prvog braka ima dva sina.

 

Ovaj par je sada zablistao zajedno, ruku pod ruku, ispred objektiva, a ne čudi što je Jelenin stajling odmah zainteresovao mnoge. Slobina lepa supruga odlučila se za interesantnu i elegantnu ombre haljinu, koja se prelivala u plavim i ljubičastim nijansama, a ukombinovala ju je s visokim potpeticama i otvorenim sandalama, kao i sasvim neobičnom "čupavom" plavom torbicom. Slavljenik Sloba nije želeo da previše eksperimentiše sa garderobom, a nije bio ni elegantan kao supruga, pa se odlučio za nešto običniju kombinaciju jednobojne majice i pantalona.

 

U galeriji pogledajte kako je par izgledao na Slobinoj proslavi:

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker