ne da joj mira

"Ovo ne može da bude slučajno!" Kamila će na krunisanju zadati POSLEDNJI UDARAC pokojnoj Dajani

0

Supruga kralja Čarlsa, uz to što nosi nakit njegove bivše žene, rešila je da ode i korak dalje

Kraljica-supruga Kamila, žena kralja Čarlsa III
Kraljica-supruga Kamila, žena kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/FILIP SINGER

Kraljica-supruga Kamila (75), žena kralja Čarlsa III, zvanično će poneti ovu titulu 6. maja, kada će njen životni suprug i zvanično biti krunisan u Vestminsterskoj opatiji.


Još uvek se spekuliše o pojedinostima ove ceremonije, a poznato je da najverovatnije neće Kamila nositi krunu sa čuvenim dijamantom Koh-i-Nur iz poštovanja prema Indiji, odakle potiče ovaj dragulj.


Sada je otkriveno i ko je zadužen za stajling kraljice-supruge, a ta informacija iznenadila je Britance jer je u pitanju Brus Oldfild (72), dizajner najpoznatiji po prijateljstvu sa – princezom Dajanom!

I vrapci na grani već znaju priču o tome kako je Čarls varao Dajanu s Kamilom od samog početka njihovog braka i koliko je pokojna princeza od Velsa bila nesrećna, pa su njeni fanovi ogorčeni.

 

Ipak, za upućene ovo nije veliko iznenađenje jer današnja Čarlsova supruga i Oldfild sarađuju već desetak godina i on stoji iza njenih odevnih kombinacija za najvažnije prilike. Uz to, oni su izgradili i prijateljski odnos.


Kamila ima vrlo blisko prijateljstvo s Brusom, koje treje već mnogo godina, pa je ovo prirodan i očigledan izbor. Kamila veruje Brusu jer se on zaista pokazao kada je reč o haljinama za događaje koji su njoj bili najvažniji – rekao je za The Sun izvor blizak Bakingemskoj palati.

 

Dizajner Brus Oldfild
Dizajner Brus Oldfildfoto: Anthony Harvey/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brus Oldfid dizajnirao je neke od najčuvenijih haljina princeze Dajane kada su se zbližili tokom osamdesetih godina prošlog veka. Zbog toga reakcije britanske javnosti na ove vesti nisu sjajne.

"Postoji li išta Dajanino što ova žena ne želi?", "Od toga hiljada ljudi u modnoj industriji baš on, nimalo providno", "Ona nema sramote", "Kamila je ukrala Dajaninog dizajnera i opet uvek izgleda katastrofalno"... neki su od komentara.


U 21. veku Oldfild je sarađivao s velikim brojem zvezda, uključujući Kim Kardašijan, Rijanu i Tejlor Svift. Dizajnirao je i venčanicu jordanske kraljice Ranije, a važi za jednog od najuglednijih u svetu mode, On je, inače, sin Irkinje i Jamajkanca, a u modu se zaljubio još od malih nogu, kada je pravio haljinice za lutku njegove sestre.

 

 

makonda-tracker