ne preza ni od čega

Poslednji udarac bivše ljubavnice: Kamila nosi nakit princeze Dajane, a njenoj omiljenoj ogrlici je uradila NEOPROSTIVO

0

Nekadašnja ljubavnica Čarlsa III, zbog koje je njegov brak s princezom Dajanom bio farsa, ne samo što je danas njegova supruga i kraljica nego dopušta sebi nešto što se mnoge ne bi usudile da učine

foto: EPA-EFE/OLIVIER HOSLET, EPA-EFE/LAJOS SOOS
foto: EPA-EFE/OLIVIER HOSLET, EPA-EFE/LAJOS SOOS

Nakon što je princeza Dajana stradala 1997. godine, njen nakit su nasledili članovi kraljevske porodice, u najvećoj meri njeni sinovi Vilijam i Hari. Ono čemu se ledi Di sigurno nije nadala jeste da će jednog dana njen nakit nositi – Kamila Parker, njena suparnica i treća osoba u njenom braku s princem Čarlsom.


Međutim, već godinama imamo priliku da vidimo Kamilu, koja je danas kraljica supruga, kako nosi Dajanine omiljene komade nakita, a pojedine je čak i prepravila prema svom ukusu.

 

Britanski mediji pisali su svojevremeno da je Kamila donela odluku da nosi aksesoare Čarlsove pokojne bivše supruge kako bi mu pokazala poštovanje, ali fanovima to nije po volji – smatraju da je ovaj gest poštovanja zapravo veliko nepoštovanje princeze Dajane i uspomene na nju.


Najvećom uvredom bivše ljubavnice prema pokojnoj princezi Dajani obožavaoci kraljevske porodice smatraju to što je Kamila viđana kako nosi kao broš deo ogrlice prerano preminule "Engleske ruže" ledi Di.

Prva Čarlsova supruga često je oko vrata nosila jedinstveni detalj od smaragda i dijamanata, a proteklih godina, Kamila je u više navrata isti predmet nosila zakačen za rever. Međutim, navodno Čarlsova večna ljubav nije uništila Dajanin nakit, već je u pitanju komad koji je kraljica Elizabeta II samo pozajmila ledi Di.

Ovaj broš najpre je pripadao kraljici Aleksandri, koja ga je dobila 1863. godine, a od tada je ostao u kolekciji u kraljevskoj porodici. Procenjuje se da je njegova vrednost oko 100.000 funti na današnjem tržištu, a navodno to što je Kamila tražila da se izmeni nije uticalo na ovu ocenu.

 

 

makonda-tracker