ovo niko neće nadmašiti

Svet se smejao, a Dajana je ponavljala: "TO JE BOLESNO!" Čarls i Kamila su za 6 minuta priredili NAJVEĆU SRAMOTU Kruni

0

Mnogi članovi britanske kraljevske porodice pravili su skandale zbog kojih je kraljica Elizabeta crvenela, ali ništa ne može da se uporedi s telefonskim razgovorom Čarlsa i njegove ljubavnice koji je dospeo do javnosti

foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN
foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Britanski tabloidi, uvek željni senzacije i "prljavštine" o pripadnicima kraljevske porodice, bili su van sebe kada su se u javnosti pojavio transkript "seksi" razgovora tadašnjeg princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls, samo tri meseca nakon što se on razveo od ledi Dajane.

 

Magazin People objavio je pod naslovom "Čarls i Kamila — traka" transkript telefonskog razgovora vođenog 1989. godine, a reč je o šestominutnoj i vrlo eksplicitnoj razmeni.

 

I tridesetak godina kasnije, nakon što smo svedočili brojnim aferama, "curenjima" i navikli na rušenje granica i tabua, ovaj razgovor nesumnjivo je jedan od najšokantnijih skandala poznatih ličnosti koji su isplivali do danas.

 

Kraljica Kamila, Kamila Parker, Princ Čarls, Kralj Čarls
foto: EPA-EFE/MAURICIO DUENAS CASTANEDA

U snimku koji je nastao dok je princ Čarls još bio u braku s princezom Dajanom, prestolonaslednik britanskog trona izražava želju da "stanuje u Kamilinim pantalonama" jer bi tako "bilo mnogo lakše". Kamila Parker Bouls konstatuje da će se Čarls ponovo roditi kao "par gaćica", a princ kaže da bi mogao da bude i Kamilin tampon i da ga baci u ve-ce šolju i pusti vodu kako bi se zavrteo i da "nikad ne ode dole". Ona se sve vreme kikoće, dodaje da bi mogao da bude i kutija njenih tampona, a Kamila u jednom trenutku kaže:


Oh, dragi, oh, kako te želim sad.

 

1 / 9 Foto: EPA/LASZLO VARGA


Ovaj skandal nazvan je u medijima "Tampongejt", potresao je kraljevsku porodicu, a lični telohranitelj princeze Dajane izjavio je jednom prilikom da je ona, iako je snimak isplivao tek tri meseca nakon što se princeza razvela od Čarlsa, bila u neverici i da je ponavljala samo: "To je jednostavno bolesno".

 

"Netfliksova" serija "Kruna", jedna od najpopularnijih televizijskih drama proteklih godina, bavi se vladavinom kraljice Elizabete II i prati skandale koji su obeležili život britanske kraljevske porodice, a mnogima je zasmetalo što je ovaj skandal, nesumnjivo jedan od najšokantjijih, isključen iz četvrte sezone i pored detaljnog prikaza Čarlsove veze s Kamilom.

 

Džoš O'Konor, Princ Čarls, Olivija Kolman, Kraljica Elizabeta II
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je objasnio glumac Džoš O'Konor, koji igra mladog princa Čarlsa, za to možemo da krivimo njega. Navodno je njegov prvi uslov da bude deo ovog projekta bilo to da ne mora da izgovori "prljavštinu" koju je prestolonaslednik britanskog prestola uputio svojoj ljubavnici.

 

– Kad su mi ponudili ulogu, jedno od mojih prvih pitanja bilo je – kad kažem pitanja, mislim uslova – "Ne radimo onaj telefonski razgovor o tamponu" – priznao je O'Konor i dodao da je ovo bila prilika da njegovi roditelji konačno odgledaju nešto što je snimio bez osećaja sramote i da nije želeo da im to pokvari tako što bi izgovorio taj tekst.

 

Serija Kruna, Džoš O'Konor
foto: Still Watching Netflix/YouTubePrintscreen

Međutim, Dominik Vest, koji igra starijeg Čarlsa u petoj sezoni, nije imo problem s tim, tako da će publika u novim epizodama imati priliku da vidi i "Tampongejt" – najveću sramotu koju su pokojnoj Elizabeti priredila njena deca.

 

 

makonda-tracker