pomalo čudno

"Definitivno nas nije GUGLALA": Hari otkrio da Megan Markl nije znala ko je princ Endru

0

Memoari princa Harija pod nazivom "Rezerva" danas su ugledali svetlost dana.

Megan Markl i princ Hari na proslavi Platinastog jubileja 2022. godine.
Megan Markl i princ Hari na proslavi Platinastog jubileja 2022. godine.foto: Daniel LEAL / AFP / Profimedia

Princ Hari je svojim dugoočekivanim memoarima "Rezerva" podigao mnogo prašine u svetskoj javnosti. 

 

Mnogo teških optužbi je izrečeno, od toga da je njegov brat Vilijam fizički nasrnuo na njega, preko Čarlsovih šala na račun očinstva, svađe Kejt i Megan, a usput vojvoda od Saseksa je iskoristio priliku da prizna da je koristio kokain, ubio 25 talibana i da je isprva mislio da je njegova majka lažirala smrt.

 

Ono što smo još saznali iz memoara jeste da njegova supruga Megan Markl definitivno nije guglala kraljevsku porodicu što joj se sporadično spočitavalo i mnogi joj nisu verovali da ne zna ko je Hari, da treba da se nakloni kraljici Elizabeti Drugoj i slične stvari. 

U knjizi "Rezerva" Hari je otkrio da se Megan iznenadila što mora da se pokloni kraljici Elizabeti Drugoj te da ju je bivša supruga princa Endrua Sara Ferguson podučila kako to treba da uradi. 

 

Hari otkriva da se Megan savršeno naklonila i da su u sobi bili princeza Eugenija, njen tadašnji verenik Džek, Sara Ferguson, kraljica Elizabeta Druga i princ Endru

–Trenutak kasnije Meg me je upitala nešto o kraljičinom asistentu. Pitao sam je o kome govori– piše princ Hari i dodaje šta ga je tada pitala Megan. 

 

– Onaj čovek koji drži torbicu. Taj čovek koji ju je otpratio do vrata. To nije bio njen pomoćnik? Ko je to bio? –pitala je Megan, a Hari joj je tada objasnio da je dotični čovek njegov stric i kraljičin sin princ Endru. 

 

– Definitivno nas nije guglala – zaključio je Hari u svojoj knjizi. Harry.

 

makonda-tracker