sve zbog haljine

Hari objavio poruke Kejt Midlton zbog kojih je Megan jecala na podu: Ovako izgleda svađanje na kraljevski način

0

Razmirice između Kejt Midlton i Megan Markl često su znale da se završe suzama

foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA
foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Princ Hari je otkrio sadržinu "vatrenih" SMS poruka koje su slale Kejt Midlton i Megan Markl jedna drugoj povodom sada već dobro poznatih haljina za deveruše.

 

U svojim novim memoarima koji su objavljeni 10. januara vojvoda od Saseksa detaljno je opisao sukobe između svoje sadašnje supruge i Kejt Midlton oko haljine koju je na venčanju trebala da nosi princeza Šarlot.

 

- Šarlotina haljina je prevelika, predugačka, previše široka - priseti se princ Hari poruke koju je princeza od Velsa poslala Megan Markl.

 

 

Ona njima nije bila zadovoljna iako su haljine šivene po meri.

 

- Plakala je kada ih je probala - napisala je Kejt u poruci.

 

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, tada je navodno rekla Kejt Midlton:

 

- Tako je, rekla sam krojačici da ćete doći u 8 ujutu. Možeš li da odvedeš Šarlot da se to ispravi, kao što to rade i druge majke? - glasio je odgovor vojvotkinje.

 

Umesto da pristane na izmene, Kejt je tada navodno zahtevala da se sve haljine preprave, a rekla je da je čak razgovarala i sa svojim dizajnerom o tom pitanju, koji se složio sa njom.

 

Haljina oko koje je nastala svađa između Kejt i Megan Markl
Haljina oko koje je nastala svađa između Kejt i Megan Marklfoto: epa

 

Da bi pokušala da Kejt shvati pod kolikim je stresom Megan je navodno pitala Kejt da li je svesna drame koja se odigrava oko njenog oca, Tomasa Markla.

 

Kejt je rekla da je svesna, ali da haljina nije dobra, a svadba je bila za 4 dana.

Princ Hari je takođe tvdio da Kejt ima "problem sa načinom na koji je Megan planirala svoje venčanje".

 

On objašnjava da Kejt očigledno nije bila voljna da se sastane sa Meganinim krojačem u Kensingtonskoj palati i da su se samo četiri dana pre venčanja raspravljale preko poruka.

 

Prinčevi sa suprugama Kejt Midlton i Megan Markl
Prinčevi sa suprugama Kejt Midlton i Megan Markl foto: EPA-EFE/STR

 

Naposletku, Kejt je odvela sama Šarlot kod krojača, ali je ova situacija povredila buduću mladu, koja je već imala dovoljno problema sa svojim ocem u tom trenutku.

 

- Stigao sam kući i našao Meg na podu. Jecala je. Bio sam užasnut što sam je video tako uznemirenu, ali nisam mislio da je to katastrofa. Emocije su, naravno, bile uzburkane posle stresa od prošle nedelje, poslednjeg meseca, poslednjeg dana. Bilo je nepodnošljivo, ali privremeno. Kejt nije mislila ništa loše, rekao sam Megan. Sledećeg dana stigla je Kejt sa buketom cveća i izvinila se Megan - tvrdi Hari.

 

 

 

makonda-tracker