(FOTO)

Upečatljivo ime i prezime, ali i tetovaže: Ko je plavooki hrvatski reprezentativac koji je postao novi miljenik žena?

0

Reprezentacija Hrvatske iščekuje polufinalnu utakmicu sa Argentinom, a s njima euforiju deli skoro ceo region.

foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Brojna iznenađenja nam je donelo ovo Svetsko prvenstvo u Kataru, ali Hrvatska svakako nije među njima. Komšijama je ovo druga uzastopna borba za polufinale Mundijala, a na prošlom su bili vicešampioni.

 

Hrvatski reprezentativci su podigli veliku prašinu i okupili veliki broj navijača, a posebno interesovanje je zavladalo kada su u pitanju mlađi i slobodni fudbaleri.

Ovog puta, talentovani plavooki reprezentativac je postao jedna od glavnih ženskih razgovora. Ono što je nekad u Hrvatskoj bio Ante Rebić i Šime Vrsaljko, danas su Joško Gvardiol, ali i mladi Borna Sosa.

 

Sudeći po njegovim objavama na društvenim mrežama, reklo bi se da je i dalje zauzet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

- Ona je iz Zagreba, a rodom iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dve godine. Starija je od mene četiri godine... Funkcionišemo super. Posebno mi se sviđa kod nje samostalnost. Tako je vaspitana - rekao je u jednom intervjuu.

 

Posebno je zanimljiva njegova ljubav prema tetovažama, pa su tako obožavateljke primetile da Borna, osim lika Leonarda Dikaprija, Hita Ledžera, Džonija Depa, ima i tetovažu posvećenu Majklu Džordanu i Kobiju Brajantu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

Na prstima ima tetovažu posvećenu Česteru Beningtonu preminulom frontmenu benda Linkin Park. Ima i crteže posvećene Star Wars-u, ali i natpis "90‘s kid", koji je posvećen godinama odrastanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Sosa (@superrman007)

Osim toga, Borna je dosta privrežen majci, često objavljuje fotografije sa njom, a jednom prilikom joj je uputio i posebne reči.

 

- Majka svih majki - napisao je on ispod zajedničke fotografije.

 

 

makonda-tracker