ljubav je pobedila sve

Mnogi su hteli da spreče njihovu LJUBAV zbog razlike od 14 godina: Ova bivša misica je supruga fudbalera Marka Livaje

0

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je pobedila Brazil i postigla veliki uspeh plasiravši se u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru.

foto: EPA-EFE/Ali Haider
foto: EPA-EFE/Ali Haider

Jučerašnja pobeda hrvatske fudbalske reperezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kataru nad Brazilom podigla je ceo region na noge, a jedan od hrvatskih reprezentativaca koji su zaslužni za veliki uspeh jeste i Marko Livaja (29). 

 

Rođen je u Splitu gde trenutno igra za FK "Hajduk Split", a sigurno najveću podršku i veliku zaslugu za njegove uspehe ima i njegova 14 godina starija supruga i majka njegovo dvoje dece Iris Rajčić (43). 

 

Bivša hrvatska manekenka i misica je jedna od retkih supruga hrvatskih reprezentativaca koja nije otišla u Katar da podrži svoje supruge, ali to je ne sprečava da svaku utakmicu prati iz rodnog Splita. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

 

Iris i Marko su se 2. maja 2022. godine venčali u crkvici u splitskom Sustipanu, a sudbonosno "da" su izgovorili nakon osam godina veze i dvoje dece, ćerke Elizabet i sina Lorenca. 

 

Njihov početak nije počeo glatko, a kako je Iris priznala, mnogi su se protivili njihovoj vezi.

 

– Kad sam ga tek upoznala, mislila sam – on je malo mlađi, on je mislio – ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali da spreče našu ljubav. Znali smo da će vreme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je – 

 

Mnogi su mislili da joj je lako,jer je "žena fudbalera"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

 

 – Znam da neki komentarišu: hm, ona je žena fudbalera, njoj je upala sekira u med, ne’š ti, to je život malo od dućana do dućana... (a ja sam ovako poznata po tom motu od dućana do dućana). Alo! Žena je u životu fudbalera sve, ali sve! Ako želiš da tvoj muž bude na sto posto, onda i supruga mora od sebe dati sto posto – rekla je Iris dodajući da je njihov porodični život trenutno podređen fudbaleru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

– Moj život, naš život, trenutno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog veka. Njegova karijera trajaće možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko –  

 

Kako je takođe jednom prilikom priznala, Marko Livaja je privatno potpuno nepoverljiv, ali i pažljiv.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)


 

– On je nepredvidiv. Nikad ga nećeš moći pročitat. Marko ne govori puno, on radi. Svoj na svome je u obitelji i najbližem krugu prijatelja; tu će se otvoriti, biti opušteniji, a svugdje drugo vidjet ćete ga s puno strpljenja, s puno poštovanja prema svima. On je uz to i pun iznenađenja i jako je pažljiv. Moj Marko je hodajuća emocija –

 

makonda-tracker